Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Българките полудяха по използвани вибратори! Мургави търговци дезинфекцират стоката срещу СПИН с ракия…

Вибратори втора ръка бързо се превърнаха в хит у нас

Нов хит привлича млади клиенти на женския пазар у нас. Нашенци луднаха по вибратори втора ръка, които се предлагат на открито,  изсипани върху мърляви чаршафи. С екстрата на безценица мераклийките могат да се сдобият всяка събота на сергията на предприемчивия търговец от ромски произход Методи. Находчивият продавач разкрива, че секс играчките, които предлага са използвани, но той се е погрижил да ги дезифенкцира в домашна среда с ракийка и счита, че по никой начин клиентелата му не може да хване някоя коварна полова болест от тях.

Сергия с вибратори втора ръка се превърна в истински хит

Мургавият продавач признава, че се сдобива с вибраторите или чрез услужливи собственици на секс шопове, на които играчките са им били върнати от капризни клиентки, или чрез малко повече труд ги  намирал в контейнерите.  Методи пласира употребявана си еротична стока,  като я предлага на символичната цена от  10 лева за бройка, при което нашенците буквално се избиват,  за да се сдобият с еротичната играчка.

Най –  интересното обаче за самия продавач е, че не нежния пол се тълпи, за да се сдобие с вибратор втора ръка, а мъжете,  които искали да изненадат своята изгора със секс  играчката, или пък представители на силния пол с обратна ориентация, които избирали най – големите размери, за да задоволят своите нужди.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *