Светлана Василева шокира с признание: Единствените книги, които чета, са готварските! Виж Тук:

Домът на главния редактор на „Плейбой“ Христо Запрянов се оказа истинска енигма за семплата плеймейтка и бивша негова клиентка Светлана Василева.

Христо, който ревностно крие личния си живот и почти никога не влиза в клюкарските рубрики, беше принуден да отвори дома си за участниците в новия сезон на „Черешката на тортата“. Противно на очакванията на останалите, че на всички стени ще бъдат залепени плакати с голи мацки, в жилището му не се мярна нито един цомбест постер. За сметка на това обаче секциите му бяха претрупани с книги, а кабинетът на журналиста – със стари издания на списанието и друга служебна литература. Преди човек да седне да пише, трябва много да е прочел, обясни на зрителите Запрянов.

Светлето обаче остана разочарована от стотиците томове по стените и наивно попита: „Ти тези книги четеш ли ги, или са сложени за украса на стените?“. След което, въпреки озадачениоте погледи на останалите, плеймейтката невъзмутимо се похвали: „Аз пък никаква книга не съм прочела, нямам такива вкъщи, защото не ми трябват и ако се зачета в нещо, то е само в готварските!“.

Христо Запрянов

Въпреки диетата, на която уж се е подложила заради язвата, Светлана си омете чиниите и не прости дори на възлютивия гулаш. След което се нахвърли върху сладкия унгарски салам, направен от тъщата на Христо и обяви, че може да си хапне още една порция, без да й мигне окото.

Впечатление на зрителите направи понаедрялата фигура на плеймейтката, която явно в последно време му е отпуснала края и си хапва юнашки.

Тази седмица в „Черешката“ участват коренно различни и силно несъвместими участници – от едната страна са Светлана и фолкпевецът Галин, а от другата Христо Запрянов и актрисата Вили Марковска. В компанията от млади и известни като необяснима притурка е прикачен и Драго Чая.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *