Ники Китаеца закъса! Хрупа виагра, за да вдигне самолета! Виж Тук:

Ники Китаеца е започнал яко да хруска виагра. Мускулестият мачо си купува таблетките за полова мощ три пъти седмично. Явно такъв му е графикът.

Фитнес маниакът, който преди време вдигна сватба и  се закле  във вечна вярност на краля на чалгата Азис, сега не може да обслужи дори жена си Виолета.

После се оказа, че Сватбата с Азис била само пиар. Ники поне сто пъти се закле, че си пада само по жени, а направил фиктивната венчавка, за да се прочуе, пък и да изкяри някой лев от Фолк Краля. После забърса фолкпевицата Виолета, която му роди син… и замрази отношенията си с Азис.

Сега обаче научаваме за тежки драми в семейството му, защото от едно известно време насам Китаеца имал сериозни проблеми с ерекцията. Заради прекомерната употреба на анаболи, с помощта на които вае мускули  във фитнес залата, мъжкото му достойнство заприличало на спихнат отвес.

В началото Ники пиел само една добавка за по-бързо изгаряне на мазнините в тялото, но после посегнал и към други илачи, които трупат мускулна маса. А прекаляването с различните „извайващи“ химикали „приземила китайския самолет“ без каквато и да е възможност да бъде вдигнат.

Доскоро Ники  се славеше като един от най-издръжливите мъже в леглото, но добавките променили това. Сега, за да си увеличи либидото, той прибягва до сините хапчета.

Не е ясно дали бившето гадже на Азис се е консултирал със специалист, или си е самоизписал въпросното лечение.
Всъщност зора на Китаеца не опирал толкова до това да изпълни семейните си задължения към половинката. Упорито се говори, че доскоро Китаеца бил много желан от дамите и те си плащали, за да потънат в мускулестите му обятия. Той пък нямал нищо против да продава телесата си на загорели мацки, защото с припечелените така пари фитнес маниака успявал перфектно да издържа семейството си, както и да си набавя така ценните анаболи.
Но с кацнал самолет не можел да върти страничния си бизнес и затова прибягнал към виаграта.
А тя пък е опасна точно толкова, колкото и анаболите, твърдят лекари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *