„Рыбарь“: Тази нощ украински самолет натовари оръжия и боеприпаси от летището в Бургас

Източник и снимки: телеграм каналът „Рыбарь“

През септември съобщихме подробно за произведените в България оръжия и как те попадат в Украйна въпреки официалната забрана на българските власти да се продават военни продукти на украинската армия. 

Явно обаче България вече доставя оръжието си за Киев не само през трети страни, но и директно. На кадрите се вижда самолет Ан-124-100 „Руслан“, собственост на авиокомпания „Антонов“ за украинските въоръжени сили, на летище Бургас в България. Снимките са от тази нощ.

На самолета се товари още една партида оръжия и боеприпаси с неустановен произход. А наборът от оръжия, които се товарят, е доста разнообразен поради специалната роля на България като транзитен пункт за оръжейни продукти, произведени на Запад.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Дано ракетите паднат на главите на тези, които вземат кървавите пари!

  2. Ако и сега тези 70% не скочат срещу авроатлантическите подлоги, ПРИСЪДАТА, ОКОНЧАТЕЛНАТА КАТО НАРОД Е ПРОЧЕТЕНА. Територията ни може да стане естествена придобивка на „братския“ турски народ.Щом заплюхме нашия освободител, щом презряхме собствената си история , ние не заслужаваме друго освен модерен ярем. Нашите родни политици ни водят сигурно към небитието.

  3. ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА НАПОМНИ ЗА ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ С КОЕТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ ВРЕМЕ Е ЗА ВЗРИВНИ УСТРОЙСТВА ПО КОЛИТЕ ДВОРЦИТЕ И КЪЩИТЕ ИМ ЗА ГОСТИ ВИЛИ БИЗНЕСИ ВСИЧКО ОТ КРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ ДА ГРЪМНЕ ТЕ ИМАТ ПАРИ В ЧУЖДИ БАНКИ И ЛУКС ИМОТИ ПО СВЕТА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ В ОТВЪДНОТО ИЛИ ЛИЧНО ДА ВОЮВАТ ЗА СЛАВАТА НА УКРАИНЕ НИЕ НАРОДА НЯМА ДА СЕ БИЕМ С БРАТСКА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *