Рут Колева: Изобщо не ми пука за мехура на Митьо Очите! На който му пука – е деградант!

Рут къртицатаНа Рут Колева изобщо  не й пука за Митьо Очите, но и е озадачена каква е причината за отделянето на толкова медийно внимание на персоната му.

Аз просто не разбирам. Само това ли се случва в тази държава? Едни мафиоти стреляли по други мафиоти. Ранили тежко единия и медиите се превръщат в осведомителен бюлетин. На всеки час се появяват сензационни подробности колко сака кръв му прелели, колко му струват инжекциите, колко полицаи го пазят пред стаята, колко мутри вардят пред болницата, кой орган му работи, кой не работи и най-вече как му е пикочният мехур.

Това ли е най-важното в тази държава?  Отвсякъде валят новини за Митьо и само за Митьо. Днес прекарал още една операция, на другия ден – друга, бил в полусъзнание,  държали го упоен, вече проговорил… Досега не съм  прочела само на колко време му сменят подлогата, но няма да се учудя, ако се появи някъде като статистика.

В същото време много по-голямата трагедия за опита за самоубийство на гимнастичката Цвети се превръща в поле за разчистване на сметки в художествената гимнастика. Момичето лежи потрошено в „Пирогов“, а на негов гръб дрънкат словесни шпаги и всеки обвинява другия, като гледа да скрие собствените си кирливи ризи. А проблемът е, че няма център за превенция на самоубийствата. Хората, които са изпаднали в депресия, трудно откриват помощ и опора и на практика ги оставят сами да се борят със състоянието си. Това вече е проблем. А не мехура на Митьо Очите!

Рут бе захапана заради това си изказване от знайни и незнайни защитници на мафиота, но им се озъби и каза, че си има мнение и си го отстоява. А на който не му харесва, да не го чете. Браво на Рут – явно е сред малкото останали нормални и достойни българи! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *