Руслан Мъйнов: Страхувам се за семейството си в Украйна

РусланРуслан Мъйнов сподели, че се чувства много притеснен и изплашен за майка си и сестра си, които живеят в Украйна.

„Страшно съм притеснен за обстановката в страната. Майка ми е там,  сестра ми и семейството й  също. Страх ме е. Те не са на фронта, но непрекъснато гледам по новините как загиват невинни мирни хора“, казва пред столично издание  актьорът.  Въпреки че от години живее в България и се реализира тук, за бесарабският българин Украйна е родното му място и винаги ще остане така. Той се притеснява и за приятелите, които е оставил там и за цялата си родина.

„Положението в страната е повече от сериозно. Затова  не искам да говоря много по темата, защото не мога да помогна оттук, чувствам се безсилен и тревожен. Толкова много невинни избити хора, паднали на улицата и дори малки деца не могат да се коментират ей така заради самия опит да кажеш нещо. Едно е да си говорим за театър и роли, друго за обстановката там, предпочитам да мълча и да остана сам с мислите и притесненията си“, казва Мъйнов.

Според него политиците са тези, които са длъжни и трябва да намерят изход от кризата, политиците от цял свят, включително и нашите. И то такъв изход, че да няма повече пострадали невинни хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *