РУСИЯ ШАМАРОСА НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ: Военният Министър на Бг. е Лъжец и Американски Слуга! Ще има ли Война? Виж Тук:

ненчев1Изказването на  българският министър на отбраната Николай Ненчев, че руски военни самолети с изключени транспондери са летели  през изминалия месец четири пъти  в „българската зона на отговорност над Черно море във въздушното пространство на НАТО“, предизвикаха сериозна реакция в Москва.

Министерството на отбраната на Русия  категорично опроверга твърденията на Ненчев. Руски наистина самолети са летели над акваторията на Черно море, обаче  маршрутите им са стриктно изготвени и  отговарят  на международните правила за използване на международното въздушно пространство, като не са извършили нито едно нарушение.

Това написа наблюдателят Александър Хроленко, от РИА „Новости“.

В началото НАТО биеше тревога, че самолети на рашките летят над прибалтийските държави и създаде такава паника, че там спешно бяха разположени 4 000 натовски войници и много бойна техника.

След като Русия бе притисната откъм Прибалтика, дойде ред да я натиснат и откъм Черно море. Американският план за преврат в Турция не успя и веднага след потушаването на финансирания от САЩ метеж, атаката (засега само словесна) се появи от България, защото дори румънците не се навиха на подобна провокация.

Някак внезапно на министър Ненчев му просветна, че руски самолети нарушават не въздушното ни пространство, а зоната на контрол, която няма нищо общо с него. Съобщи го по национална телевизия и изявлението му беше напълно провокативно. От Русия зададоха логичния въпрос: След като между руския Севастопол и военноморската база на България край  Бургас разстоянието е само 545 км. защо е нужно да летят самолети и да разузнават, като това могат да го направят и само радарите от Крим? Но откъде логика у наш Ненчев?!?

Русия предупреди още, че НАТО няма никакво свое въздушно пространство и зона на отговорност, тъй като не е държава. Така че никакви права на Алианса не са нарушени, а самото понятие е юридически абсурдно.

су

А Ненчев е просто проводник на хибридната война и иска да създаде паника, за да могат да се настанят още войници и оръжия в България.

Хибридна война наистина има, но не я водим ние, категоричен е Александър Хроленко.

Сами виждате- първо в Прибалтика се създаде изкуствена паника, а сега и в Черно море.

По-лошото е, че НАТО се стреми към истинска война с Русия под диктовката на САЩ.

САЩ както винаги ще останат встрани, но опасността за Европа и България е наистина голяма.

Колкото повече оръжия се разполагат в Прибалтика и черноморските държави, толкова повече Русия ще бъде принуждавана също да струпва ракети и установки за отбрана.

А това покачва напрежението до червено.

Дано не стане кърваво-червено! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. На тези хора силно им препоръчвам да мислят преди да говорят… Все пак се излагаме пред цял свят като се изтърси някоя простотия…

  2. Тези хора не мислят, защото нямат с какво, те просто повтарят като папагали каквото им заповядат !!!

  3. И тоя боклук Ненчев ще свърши като съпартиеца си от миналото Александър Стамболийски!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *