Русия: Имаме оперативна информация за подготвяни Чудовищни Украински Провокации на Великден

Извънредно изявление на Координационния щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна, публикувано на фейсбук страницата на руското посолство в София:

„Според наличната достоверна информация, с която разполагаме, киевският режим, подкрепян от редица западни страни, в момента приключва подготовката на операция за извършване на ужасяващи чудовищни провокации с многобройни жертви в Запорожка, Николаевска, Одеска, Сумска и Харковска области. За изпълнението на тази цел от националистическите батальони са създадени над 70 мобилни групи с автомобили с повишена проходимост с установени минохвъргачки (така наречените „блуждаещи минохвъргачки“), които имат за задача да обстрелят православни храмове и църкви във Великденската нощ (23 срещу 24 април 2022 г.). Крайната цел на тази киевска операция е руските военни да бъдат обвинени в масово избиване на мирно население в този свещен за православните християни празник.

За заснемане на уж „безчинствата на руснаците“ и незабавно цинично разпалване на фейкове Киев вече е поканил голям брой журналисти от западни НПО и контролирани от тях информационни агенции.

Подготвящите се провокации на украинските власти демонстрират пълното им безразличие към съдбата на собствените им руски и рускоезични граждани.

Предварително предупреждаваме страните от „цивилизования Запад“ начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база информации за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАПЪЛНИХТЕ БЪЛГАРИЯ С УКРАИНСКИ ФАШИСТИ ГЛАВОРЕЗИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ПО ЗЛЕ ОТ УКРАЙНА МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *