Русата Златка: Даже малки деца ме стискат!

Златка РайковаХубаво ми е, когато ме на улицата ме срещат искрени фенове и истински ми се радват, призна Златка Райкова.

Прегръщат ме и ме стискат или просто искат да ме докоснат.  Прегръщат ме и ме притискат и малки деца и аз ги погалвам по главичките. А момченцата ме гледат с ококорени очи, сякаш съм слязла от корица на списание и не могат да повярват, че съм истинска. Гледат ме и в гърдите, но това го правят всичките ми фенове.

Това сподели  почти с гордост  Златка Райкова. Русото изкушение години наред бе в центъра на много скандали и в окото на жълтите медии. Заради нея бившият й любовник Камен Куката изяде мачете в главата, а тя пък бе залята с чаша урина.

Сега Райкова вече демонстрира „покорна визия“, нов моден и по-скромен стил и… неочаквана моногамност. Тя заяви, че продължава да е още по- влюбена в приятеля си Георги и че двамата изживяват един свой чудесен любовен период.

Още не сме мислили  за сватба, но вероятно ще дойде и този момент, защото искаме да сме заедно цял живот. Засега и двамата следваме плановете си и сме много щастливи, че успяваме да ги реализираме постепенно, но сигурно“,  заключи Русата Златка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *