Росен Петров разкри истината за носа си: Напих се и ме набиха!

Росен Петров1Не съжалявам за членството си в партията на Николай Бареков, каза  Росен Петров, който беше първият, който се отцепи от групата и се прехвърли при Ковачки.

Петров наивно обясни пред не толкова елементарните зрители, че Бареков го е спечелил с това, че е обаятелен човек. Жената до него обаче, Мария Календерска,  изобщо не харесвал. Тези му думи предизвикаха лавина от коментари, защото всеки нормален мъж оценя красотата и ума на Календерска, но обаянието на Бареков много трудно би се харесало и то на човек от силния пол.  Росен обясни и че  Ковачки не му бил никакъв, просто бил умен човек и затова той отишъл в неговата парламентарна група.  Чел съм му една книга, добра е, отсече Петров.

Той даже цитира Роки, че не е важно колко пъти човек пада, а как става след това. Ако ставането обаче е преместването в друга група, а не инстинкт за самозащита, не е достойно, коментираха веднага зрители. По-достойно е да напуснеш парламента, отколкото да търчиш като цветарка напред назад. Петров обаче твърди, че се разочаровал се, тъй като искал да промени нещо в политиката, обаче  нищо не се получавало. Напуснал партията на Бареков заради хаоса и различията в мненията, които неясно как се появили.

Носът ми пострада лошо в една тъпа пиянска история, в която бях участник. Който може  да се бие, неизбежно го ступват понякога. Това е закон.  Правдата беше на моя страна, но силата  беше на другата, призна той. Досега твърдеше, че е пострадал на ринга, или заради операция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *