Росен Петров се окичи със златен скункс за най-добър политик

0

Росен скунксРосен Петров бе издебнат от репортера на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов и удостоен с почетната награда на предаването – златен скункс.

Преди два дни телевизионерът  внезапно обяви, че напуска „България без цензура“, като почти не заяви някакви сериозни мотиви. Всичко стана толкова бързо и неочаквано, както и се присъедини към формацията на Николай Бареков в телевизионен ефир пред смаяните зрители по време на предаванатето си.

Именно заради това абсолютно необяснимо и неочаквано 0ттегляне от партията, която въпреки обещанията и заканите по площадите, така и не се превърна в сериозен политически фактор в страната, Г-н Петров бе удостоен  със златния  скункс. Той още повече заслужи наградата, когато вчера като обяснение изтъкна, че майката на Николай Бареков му плакала по телефона и го питала защо предава сина й, а Росен джентълменски заявил, че не предава никого, а просто искал време да си помисили и бил притеснен, че нещата в в партията се случвали много бавно. А той искал да стават по-бързо.

Въпреки широко скроената си и с чувство за хумор, според самия него натура, Росен Петров прие статуетката, но не показа никакво чувство за хумор, даже изглеждаше леко засегнат, че колеги са му погодили този номер.

Той отново отказа да коментира внезапната си оставка и взе скункса, но най-вероятно го метна в най-билзкия казан за боклук или го прибра на място, на което никой няма да го види.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *