Родителите на Криско се червят от срам заради скандалното си отроче

КрискоМайката и бащата на Криско вече са  вдигнали ръце от щуротиите на сина си, с които той е споменаван ежедневно и е обект на подигравки по страниците на сайтове и вестници, разказват техни приятели.

Ваня и Радослав Талеви, които са известни с това, че са поп изпълнители в родното Габрово и пеят по ресторанти, в по следно време все по – рядко говорели  за популярното си отроче.

А когато някой ги атакувал фронтално  за поредната му изцепка, те се изчервявали, свеждали глави и обяснявали  мънкайки, че всичко това е просто добре замислен пиар. Иначе рожбата им не правела такива неща, но в столицата правилата на славата и битката за място в медиите били други.

Най-много родителите се стреснали от скорошното признание на златното си синче как правил се*с в тоалетна с непозната фенка. Така се бях напил и намотал, че нито помня коя беше, нито как изглеждаше. Даже разхвъляните  на пода кенефни хартии не ме спряха и не ме възмутиха, хвали се той.

Освен това удар върху родителското тяло била и присъдата на СЕМ, която забрани песента „Видимо доволни“ заради нейната  циничност и вулгарност. Те трудно можели да си представят хубавото им, свито и добре възпитано дете  да ръси цинизми от екрана и да го осъжда цял народ. Освен това слуховете, че синът им непрекъснато шмърка кокаин, пие до припадък и вдига луди скандали из заведенията, съвсем ги довършвала и те все по-радко говорели за детето си със случайни познати и се правели, че всичко е нормално и всичко е наред.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0WN79cA4Cds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *