Кошмар! Жена показа зловещи снимки, пребил я полицай!

ДобринкаЖена, която е майка на две деца, пусна  във Фейсбук снимки, на които лицето й е буквално размазано от бой и цялото в синини.

Добринка Божилова твърди, че тя и нейният приятелят са били пребити зверски от полицаи  в метрото. „ Вижте как родните ченгета ме „опазиха“, или по-точно  оправиха”, пише ядосано тя и публикува кошмарни снимки от боя.

Това се случи в метростанция „Надежда”. Направиха ни проверка, а ние бяхме без лични карти. Тогава бяхме затворени в служебната стая, където няма никакви камери и ни беше нанесен жесток побой от униформен полицай. Аз влзох доброволно в стаята,но смятах, че ще почакаме близките да ни донесат документите, а не че веднага ще се нахвърлят върху нас.

Хора, внимавайте, носете си личните документи. Подкрепяйте аблума ми и го споделяйте, за да не се случи подобна гадост на вас, на децата ви и на близките и приятелите ви, пише Добринка и добавя: „Как да се покажа така пред деца си, които са на 3 и на 8 години?“

Според нейния разказ, когато съпругът й дошъл почти веднага да й донесе личната карта, полицаят нападнал и него крещейки: „Аз съм полицай бе, аз нося оръжие и не само ще я бия , но и всичко мога да ви  направя в този момент.“

По време на скандала приятелят на Добринка оказал съпротива и бил закопчан с белезници, а ръката му счупена. Само за 4 минути се разви всичко”, пише пребитата жена. При първоначалния преглед в „Пирогов” лекарите установили  само големи кръвонасядания, но после  се оказало, че от боя и носът на Добринка е счупен.

Тя твърдо е решила да съди полицаите, които пребили нея и приятеля й. От СДВР отговориха в официално съобщения, че тя и другият мъж са били пияни, вдигнали са скандал на касиерката, която отказала да им продаде билети и да ги пусне в метрото и извикала на помощ охраната. Двойката се държала агресивно с охраната и мъжът пръв налетял на бой. Жената също се държала арогантно и неадекватно. Каквато и да е истината, снимките от побоя наистина са стресиращи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Абе и мен са ме хващали без документи, ама никога не са ме били. Има нещо премълчано от дамата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *