Рачков и Мария скачат срещу Маги Халваджиян, слагат край на империята му

Зуека Рачков жартиериНова война е на път да пламне в продуцентските среди и в нея активно участие ще вземе Димитър Рачков.

На комика му било писнало да бъде третиран като роб и марионетка от империята Халваджиян и да излиза в едни и същи роли пред зрителите, с които явно им е тръснал, а и на него му е омръзнало. Той или води „Господарите“, или „Като две капки вода“, Мария пък или „Господарите“, или „Х фактор“ и двамата наскоро се усетили, че нямат никакво развитие в кариерата си, както и в заплащането, което само леко се покачвало в годините.

Рачков от малък бил амбициозен, но сега вече видял нови хоризонти пред себе си. Той не искал повече да слугува на Маги и сега тайно разработвал концепция за продуцентска фирма, като внимателно прецизирал и предаванията. Пред приятели казал, че това ще са лично негови идеи и разработки и няма като арменеца да купува лицензи за чужди предавания и механично да ги внедрява в българския ефир и то с малко пари.

Трябва ни нещо наше, родно, телевизията ни е заприличала на копи-пейст от всички чужди телевизии, казал комикът пред приятели. Мария била плътно до него в начинанието му и веднага била готова да напусне фирмата на Халваджиян. Там тя е толкова натоварена, че няма време дори да яде и по цял ден я кара на кафета и цигари, а под очите й личат вече сини торбички от напрежение и недоспиване. Към проекта бил готов да се включи и Зуека, който сам без Рачков трудно ще направи кариера и трудно ще се задържи на върха.

Новата фирма ще бъде регистрирана след Нова година, за да не се попречи на Мария да води Х фактор и да не се наложат промени в последния момент. Тя ще предлага продукта си първо на Нова телевизия от лоялност. Ако оттам харесат идеите на новия млад екип, то царството на Халваджиян в Нова ще бъде сериозно разклатено, а потокът от милиони левове ще стане доста по-скромен, коментират в шоу средите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *