Разкритие свисше! Борисов ще бъде ИСТИНСКИ в третия си кабинет, но ще ни УПРАВЛЯВА Валери Симеонов!

Премиерът Бойко Борисов е  от старите европейски лидери, работи с размах, уважават го и е спокоен. Той ще бъде напълно себе си в третия си мандат, защото няма от какво да се страхува.

Това заяви соросоидният социолог  Първан Симеонов.

ТОЙ е човекът, който може да си говори  и с Путин, и с Ердоган, с Меркел и Макрон. ТОЙ представлява твърдо България и притежава огромни диалогични умения, продължи  с анализа си социологът, без даже да се изчерви от кумова срама.

Освен това  той се срасна толкова с политическия пейзаж, че вече никой не търси новото, не търси алтернатива, защото хората се плашат да не  дойде на власт някой друг.

Сериозно? Наистина ли? Много ли пече слънцето из социологическите агенции? И толкова ли треперят българите дали Бай Суджук няма да се катурне от власт и да ги остави клети сираци?

Борисов има посреднически качества и  медийната среда е много комфортна към него, категоричен е Първан Симеонов. /Ама разбира се, че е комфортна, кой плаща все пак на тази медийна среда?!/

Твърдо казвам, че „третият Борисов“ като премиер  вече може да бъде себе си!  Вече е на  директна предавка.

Е, ама господин Симеонов, недейте така! Тогава кой беше Борисов 1 и 2? Някаква креатура, някакъв двуличник ли? Обиждате го в случая. Ако не е бил себе си, кой е бил? И защо е лъгал и народ, и съпартийци с чуждо лице? Или е боледувал от нещо, свързано с раздвояване на личността?

Наистина много е напекло слънцето…Или Премиерът – Слънце!

Но пък, успокойте се, братя българи!

Според социолога, Борисов няма да ни управлява! Той бил много зает да оправя външната политика, затова с вътрешната щял да се заеме Валери Симеонов. Партиотарът вече вършел това задкулисно и думата му все повече се чувала в Министерския съвет. Постепенно изземвал функциите на премиера, който отначало се противял, но после осъзнал, че не може сам да се справя навсякъде. В края на краищата да не е слънце да ни огрее от всички посоки!

Все пак се опитвал, ама нямал време. Затова Симеонов го замествал навсякъде, защото имал нужните качества. Бил строг и справедлив! Честен и неподкупен!

Не го казваме ние! Сакън! Така сочело социологическото изследване, цитирано от сайта ПИК!

А правителството щяло да играе с президента Радев ролята на лошото ченге.

С това вече сме съгласни. Играе го и още как!

Пък и нали във всяко социологическо изследване трябва да има зрънце истина?

Това за ченгето е истината.

Останалото – без коментар!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. iskame da sme kleti siraci bez parlamentaren bastica nie si imame dostoen prezident iskame prezidentska republika

  2. zaradi mafiota borisov go otnasiame gaje i v chujbina rabotodatelitemi mi kazvat sled kato takav maloumnik vi upravliava za treti pat vie kato nacia vsichki ne ste dobre borisov s e nacionalen rezil za balgarskata nacia pred seta ste zapochna da laja che sam ruskinia

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *