Разкритие: Кандидат-президентът Макрон – протеже на Сорос! Поръчано му е да унищожи Френската Държава! Вижте кой е българския му аналог! Виж Тук:

Кандидатът с най-големи шансове да стане президент на Франция Еманюел Макрон и прясно основаната му партия „ЕМ“ са соросоиден проект, създаден да унищожи държавността във Франция в полза на неолибералната и мултинационална олигархия.

Този „френски“ проект на Джордж Сорос обаче не е единствен. През последните 2 години американският милиардер от унгарски произход създаде цяла мрежа от подобни деидеологизирани популистки партийки в почти всички европейски страни. Включително и в България – проектът на Христо Иванов и Иво Прокопиев „Да, България“. Целта на тези партии е да унищожат досегашния двуполюсен (хоризонтален) модел на управление от типа „ляво-дясно“ – единственият, доказал се като гарант за националния суверенитет на която и да е държава. А поръчката към соросоидните тинк-танкови партии е завземайки управлението на някоя страна, да го обърнат от хоризонтала към вертикала, да деконструират държавата и омаломощена да я предадат в ръцете на глобалните мултинационални компании.

Това е най-новата неолиберална схема на световната олигархия- верига от политически проекти, които не са нито леви, нито десни – те изобщо не се вписват в тази хоризонтална повърхнина.

Кой е Еманюел Макрон?
Инвестиционен банкер, който през 2007 г. е забелязан от соросоидния интелектуалец Жак Атали, който въвежда Макрон в глобалистките кръгове. Ето само един щрих от портрета на Жак Атали. Той е философ-глобалист, писател и автор на цветни утопии за това как всички народи и държави ще изчезнат от лицето на земята по време на кървави конфликти, а оцелелите от човечеството ще се обединят под знамето на демокрацията и под контрола на Световно правителство. Атали агитира за драстично орязване на държавните разходи във всички сфери на живота и пропагандира за деконструиране на държавата от която, според него, през 21-ви век нямало нужда. От години Атали е добре приет във фамилията Ротшилд и личен приятел на Джордж Сорос.

Именно Жак Атали осъществява връзката между финансовите капитали и управляващия политически елит във Франция – без значение ляв или десен е той към дадения момент. А ролята му е сръчно да опакова хищническите планове на банкерите в красиви политически лозунги.

Но да се върнем на това кой е Еманюел Макрон.

Година по-късно, през 2008 г. Атали урежда Макрон да започне работа в банката на семейния си приятел Ротшилд „Банката „Ротшилд & Сие“ в Париж, където младия финансист прави бърза кариера и само за четири години израства от анализатор до партньор. Комисионите му са повече от един милион евро годишно. Но много по-ценни са новопридобитите връзки на Макрон в света на глобалния финансов капитал. И той само след няколко години, през 2014 г., ще го издигне до министър на икономиката и промишлеността, а след няколко месеца и до основен претендент за президент на Франция. Да, зад гърба на Макрон наднича световната финансова олигархия, чиято цел е да унищожи държавите.

В случай, че все още се питате какво е общото между проекта на Макрон „ЕМ“ във Франция и този на Христо Иванов „Да, България“, веднага ще ви отговорим. И двете партии са създадени през 2014 г. И Христо Иванов, и Макрон през 2013 г. биват изстреляни сякаш от нищото по върховете на политиката в своите страни и със статута на „млади реформатори“ оглавяват министерства. После, година по-късно (през 2014 г.) и Макрон и Христо Иванов, сякаш задействани с едно общо копче, напускат министерските си постове доброволно, като си подават оставките по един зрелищен и широко подкрепян от местните соросоидни медии начин. А аргументите им са- тотално несъгласие с провежданата политика на традиционните управляващи и опозиционни партии.

След като си подават оставките, и двамата скоропостижно обявяват свои нови политически проекти. А новосъздадените им партии си приличат като две капки вода: от слоганите, през пи-ар кампаниите, тезите, логото, идеите, посланията и политическите приоритети… та до членовете и подкрепящите ги екипи от „доброволци“, чиято възраст не надвишава 23-24 г.

Истината: Двата политически проекта „ЕМ“ във Франция и „Да, България“ не са нищо друго освен малки частици от новия политически инструмент на глобалната олигархия за разбиване на националните държави в целия свят.

На работодателите на Сорос – финансовите глобалисти, им стана ясно, че доскорошната им стратегия – да налагат волята си за глобален робски свят чрез старите традиционни леви и десни партии вече се е изхабила. Навсякъде в Европа традиционните левица и десница губят позиции именно по причина, че от години обслужват срещу заплащане интересите на банкерите с тяхната неолиберална догма. И след като този модел се изхаби, а в Европа все по-голяма скорост набират антиглобалистки – националистически и ляво-радикални партии, световната олигархия, в опита си да мимикрира, начена верига от свои политически проекти като „Да, България“ и „ЕМ“, последният от които е на път да излъчи президент на Франция.

Стремежът на неолибералната глобална олигархия, в която са парите, е да разбие традиционните държави с техните политически и социални системи в целия свят, за да може безпрепятствено да властва над планетата посредством капиталите си, без да се съобразява с местни законодателства и национални интереси. А крайната й цел е да наложи икономическо робство. А партии като „Да, България“ и „ЕМ“ са поредният им инструмент за постигане на тази цел. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *