Разкритие: Бойко Борисов с ПСИХИАТРИЧНА ДИАГНОЗА! ДУШЕВНО БОЛЕН ли е Българският Премиер! СМЕЛ ПСИХИАТЪР РАЗКРИ ИСТИНАТА! Виж Тук:

Страда ли българският премиер в оставка Бойко Борисов от разстройство на личността и каква точно е психиатричната му диагноза, разкриха родни психиатри. Изнанедващото разкритие виж в статията по-долу:

 

Премиерът в оставка Бойко Борисов получи поредната нелепа награда.

В колекцията си от безсмислени награди, ордени и отличия той нареди и една „Златна обувка”, която тези дни получи като голмайстор №1 на организирания Коледен футболен турнир за ветерани в София.

Борисов излезе гордо на терена с екипа на Бистришките тигри, игра от ЦСКА и  даже вкара гол на Станимир Стоилов. По-точно Стоилов стоя като паметник на вратата и дори не помръдваше, докато настървеният като бик премиер с наивни удари вкарваше гол след гол в мрежата му. Всичко беше толкова нагласено, че Бащицата направи хеттрик.

При това срещу легендарни топ футболисти от ранга на Любослав Пенев, Стойчо Младенов,  Георги Велинов Станислав Ангелов и Георги Чиликов.

Логично беше! Знайно е, че щом премиерът играе, всички ритат за него и подмазвачески му подават топката.

Изобщо няма да се учудим, ако утре Той надвие в боксова битка Кубрат Пулев и го просне на ринга, а после развърти ленти и бухалки /най-вече бухалки б.а/ със златните ни момичета и вземе един олимпийски медал. Както е тръгнало, нищо чудно премиерът ни да спечели и тенис мач с Григор Димитров. Още повече, че преди време замалко не победи Борис Бекер. Това поне каза Бойко след срещата си с легендарния немски тенисист. Нищо, че 10 хил. зрители видяха с очите си как Бекер буквално го размаза.

Нямаме против, че премиерът ни е малко по-особен- (вманиачен по спорта аматьор, който не умее да губи-б.р.). Няма лошо, че рита мачлета, или играе тенис за удоволствие.

Но сме силно изненадани, че печели награди и на всичкото отгоре ги взима насериозно.

И не само ги взима, но и няма нищо против медиите МУ да го възхваляват като топ спортист.

Някои помним тоталитарния режим, но не се сещаме патронът на Борисов Тодор Живков да е играл професионални мачове, със спортен хъс да е летял с ножица в ръка към всяка построена чешмичка или мостче, да се е явявал на всяка манджа мерудия… Тато не е пял с дечурлигата на „Асамблеята на мира“ и не е играл на сцената на Народния театър, въпреки, че на младини е бил актьор в Правешкия самодеен театър (факт, който малко хора знаят-б.р.). Единственият флирт с народа, който Тодор Живков си позволяваше беше да върже връзката на някое пионерче през септември или да поздрави студентите за празника им на 8 декември.

Дори когато футболисти и фенове на Левски и ЦСКА се клаха жестоко на терена, Тато свика пленум и разформирова и прекръсти отборите за наказание! С което рискува имиджът си заради многобройните разочаровани фенове. Но пък показа, че пред законите на Социалистическата република всички са равни, без значение колко са популярни.

Сега се твърди, че в ония времена имало култ към личността на Тодор Живков.

И ние от Skandalno.net се питаме днес отношението към Борисов как да го наречем? Не култ, а направо метани и поза партер пред величието МУ?

„Демократичният“ ни премиер много обича да го хвалят, да го галят по главичката, да получава награди и признания, да бъде пръв във всичко, да го показват по телевизията, да пуска снимчици я на коледната си трапеза, я как държи маркучите на пожарникарите в Хитрино, не пропуска да публикува във ФБ профила си селфита с внучето, с кучето си, с прословутата магнолиия…

Дори когато влезе в болница уж с високо кръвно, през час от болничната му стая изтичаха фотографии с цялото ръководство на ГЕРБ, с Главния Прокурор, с медицинския екип, с Патриарха и дори с Главния мюфтия. Пропуснаха да му дойдат на свиждане само Меркел и Обама. И ако го питате защо, ще ви отговори, че защото не са знаели за „тежката му болест“! Инак на момента биха хвръкнали да се щракнат с него!

Не е смешно! Ама никак!

Златната обувка, редом с купите на Борисов от различни турнири

За психическото състояние на Борисов лекарите отдавна са се произнесли. Даже и диагноза си има:

Прословутото му повтаряне АЗ, АЗ, АЗ и мегаломанското му поведение се тълкуват от психиатрите, като тежка характеропатия, психопатия, съчетана с воинстващ нарцисизъм, (или т. нар. Наполеонов синдром-б.а.) плюс обезпокоително личностно разстройство.

За подобни отклонения се изисква хоспитализиране в психиатрична клиника, категорични са психиатрите.

Но когато страдаш от тези диктаторски психически отклонения и си начело на държавата, постепенно я превръщаш в лудница, а хората в безмозъчни марионетки, които след поредната си доза облъчване, пак гласуват за теб!

В такава среда тези, запазили някак разума си, биват считани за луди.

Народът обаче вече изтрезнява, проглежда… и се готви за избори.

Където най-сетне ще накара разбеснелия се Вожд да слезе от пиедестала на патологичното си его… И да се отдаде на активно лечение в усмирителна риза и редовен прием на подходящи за състоянието му хапчета! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Това е завършен простак и няма връзка с реалната действителност. Пълен шизофреник.

  2. Да, борисов си има психичните проблеми, манията за величие, нарцисизма и като цяло тежки комплкси за некадарност, които той иска всячески да подтисне и скрие. Но тези му проблеми,(той не е виновен, той е болен), се използват изключително умело от мутрите, монополните мафиози – наши и чужди да си правят с България каквото поискат, защото де факто България няма правителство, министри, правосъдие. Те са евтини декорации и покриват истинските хммм “ръководители“и експлоататори на България. Борисов разбира се получава, освен условия да развива болестта си, и добро възнаграждение:) Тъжна история:(

  3. – Факта е налице и отдавна е известен, но всички НИЕ си пишем ли пишем и какво от това, като го знаем и многократно го пренаписваме. Един ЛУД, който като Хитлер самовлюбено се счестлавеше и гледайки се пред огледалото си вярваше, че е „Велик“, а онези Врагове на Народа ни, на Земята ни и на Държавата България ГО възвеличаваха, за да може този ЛУД да си повярва, че Външните „Големи ФАКТОРИ“, т.е. „Американските псевдо Филантропи“ ГО оценяват по „Външните мутренски заслуги“, за да го напрявляват преднамерено Дистанционно по техен „своебразен“, изгоден за тях образ и подобие и му втълпиха за негово оправдание и възвисеност, че той е пряко единственият да управлява, а Народът ни е „ЛОШИЯТ материал“, който трябва да бъде смачкан и унищожен, защото не заслужава ТОЙ, т.е Народът ни да притежава тази Прекрасна и Плодородна ЗЕМЯ на Планетата Земя. Ето защо, същият този НАШ Псевдо Премиер, всячески се стремеше да изпълнява Заповедите, които неговите Американски Господари му поднасят на тепсия да изпълнява. Назначаваше в състава на Кабинета си от МС лица, които отдавна си бяха продали душите на същите тези Шпионски централи от същите тези Господари на които „Възвишения ни ПРЕМИЕР“ служеше роболепно, всеотдайно и неприкосновенно, но във Вреда на собствения си Народ и Държава. Самият този НАШ Премиер заявяваше, че всички Решения предприети и изпълнявани от неговите Члетове на МС са съгласувани и разпоредени от него самият и нищо не се извършва от ТЯХ без негово Съгласие и Управленска Санкция. Всичко това е продиктувано от заложената му Програма на неговите Господари, за да продължи да се подържа Имунитета на неговото „Счестлавие и псевдо Духовно Възнасяне“. Не случайно беше включен в тази Програма и самият ПАТРИАРХ Наум, който на крака редовно и официално му отиваше и го посещаваше в Правителствена Болница, заради измисления проблем на „Повишеното му Кръвно налягане“, което дефакто се оказа, че е свързано с поредната манипулация, заради неговото Психическо разстройство. Нищо не е случайно и картите се пренареждат дори за Новият Патриарх, който вместо да служи на интересите на БПЦ и Народа ни се проявява активно и в услуга на манипулационната Програма на Американците под егидата на ЦРУ. Всички НАС ни манипулират и Облъчват с Лазерни радиовълни, Дистанционно и на съответната честота, за да подтискат амбиците ни да бъдем Свободолюбив и Борчески Народ, а не Запланувания „ЛОШ материал“. За да се излезне от това положение, единствения изход е да се опреме на скритите Защитни Мозъчни и Духовни сили, заложени скрито от Висшия Божествен Астрален разум, като се Борим, за да оцелеем и да продължим НАПРЕД, за да пребъде Човечеството и Цивилизацията във Времето!!!!!!!

  4. Да,така е! Прекалено самовлюбен нарцистичен. Неграмотен! Говори на диалект! Необразован! Некомпетентен в никоя област. Може би – в пожарникарството да е специалист. Но той не може да управлява държава! Затова сме на този хал! Уви! Жалко за България! За умните, талантливи и интелигентни хора!

  5. Това че уж болен не го оправдава за всичките престъпрения, които е извърщил. При евентуален процес срещу него той ще си изкара медицинско.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *