Разкритие: Ангел Джамбазки ЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА „СЕТА“! Ето какво показаха протоколите на Евро-Парламента! Виж Тук:

Луд скандал се разрази вчера, след като БСП обяви Ангел Джамбазки като един от петимата български евродепутати, които са подкрепили българоубийственото търговско споразумение СЕТА.

Кандидатът за депутат от „БСП за България“ Крум Зарков посочи с пръст предателите на родната икономика и селско стопанство. Той заяви, че това са четирима евродепутати от ГЕРБ и „големият патриот“ Ангел Джамбазки!

След публичното изявление на Зарков, Джамбазки ревна като прободен в опашката лъв и разпрати опровержение до всички медии, че Зарков нагло лъже!

Лъже ли обаче Зарков?!

Ние от Skandalno.net единствени си направихме труда да проверим кой лъже действително и кой заобикаля истината. Затова надникнахме в официалния сайт на Европейския парламент:

Оказа се, че преди да се пристъпи към основното гласуване „ЗА или ПРОТИВ СЕТА“, се е минало през няколко процедури по гласуване, докато се стигне до последната с ратифицирането. В началото евродепутатите са гласували веднъж дали са съгласни да се разгледа търговското споразумение с Канада в този ден. При което гласуване Джамбазки и другите нашенци са натиснали бутон- „Да“. След това са последвали дебати и отново се е стигнало до гласуване дали да бъдат приети аргументите на изказалите се.  Тук Джамбазки, логично, отново е натиснал „Да“.

Имало е и трета процедура на гласуване, където пак е бил съгласен… И чак тогава се е стигнало до гласуване с „ДА“ или „НЕ“ по приемането и ратификацията на договора СЕТА.

И сега, внимание: В последния протокол е отбелязано, че нашият човек е натиснал бутона „Въздържал се“. Тоест, Ангел Джамбазки не е гласувал нито „ЗА“, нито „ПРОТИВ“ приемането на СЕТА! Той е гласувал неутрално- което би трябвало да значи: „Нямам мнение по въпроса“

Първо, гласуванията за СЕТА са били толкова много и овъртяни, че объркване стана и със Станишев. Така че при последното окончателно гласуване той първо е натиснал бутона „ДА“, но после пързо се е поправил. И ако Джамбазки първоначално се е объркал, то защо не е последвал примера на Станишев?

Българските медии не си дават труда да ровят в безкрайната документация, която се излива ежедневно с тонове в сайта на Европарламента и чакат самите депутати или сътрудниците им в София да ги информират какво са правили. На тази слабост на родните медии е разчитал и Джамбазки, когато вчера пусна официално опровержение със заглавие: „БСП лъже, че съм гласувал ЗА СЕТА“! И във въпросното опровержание никъде не споменава, че всъщност не е гласувал и „ПРОТИВ“ СЕТА.

А ние от Skandalno.net пък ще попитаме патриота-тарикат следното: Г-н Джамбазки, голяма ли е разликата според вас в това, че не сте подкрепил зловещо-вредния за България СЕТА, ами сте се въздържал!

И в този ред на мисли – какво означава „въздържал се“? Явно според псевдопатриота значи „против“. Е, да, но ако си „против“ – за това си има отделен бутон. Тогава защо Джамбазки не е натиснал него?

Да се въздържиш по даден въпрос значи, че или нямаш мнение по него, или чакаш някой да ти каже как да гласуваш.

В случая отново има два варианта. Или Джамбазки не знае какво прави в този парламент, няма идея какво е СЕТА и как ще се отрази на България и се въздържа от мнение. Или пък е останал на режим изчакване, да види как ще се развие политическата обстановка в България.

А каква е ситуацията у нас: Ако ГЕРБ вземе властта, веднага ще гласува „За“ и ще приеме СЕТА, с което ще разсипе тотално мижавата и сега българска икономика и ще разболее народа. А ако БСП направят правителство, българския парламент ще отхвърли СЕТА- нещо, което Корнелия Нинова многократно е заявявала.

Видно е, че ПФ са поръчали на евродепутата си Джамбазки да се въздържа и само да се ослушва. Очевидно е че ПФ в момента тупкат топката на място в очакване да видят накъде ще задуха вятърът. А докато чакат Валери Симеонов се усуква около Борисов, а Каракачанов – около Нинова. С две думи, който спечели – с него ще са. Като в песента на НЛО : „Ах, мили мои, партии любими, аз бъда с таз, която е на власт“.

Безпринципното и безгръбначно поведение на ПФ видно се отразява и на човека им в Европарламента. Джамбазки се ослушва, заляга, държи се като безгръбначно, избягва да дава категорично мнение по какъвто и да е въпрос, освен по темите, за които му нареди Каракачанов, скатава се и „се въздържа“. Играе ролата на типичен политически вентилатор, който сам не знае накъде ще му завъртят перките.

Което пък го прави жалка, недостойна и смешна пионка. И закономерно води до въпроса какво прави в Европарламента, няма ли си собствено мнение, което да отстоява, не може ли да гласува без кукловодите да му дърпат конците? Там не се ли пращаха хора, които да защитават интересите на държавите си, а не пионки за партийни игрички и безгласни, безгръбначни малки човечета, управлявани дистанционно? Или поне нашият е такъв!

Съществува и трета версия за неадекватното гласуване на Ангел Джамбазки Според нея патриота се е продал и слугува на корпорациите, които искат да прокарат СЕТА. Взел е едни пари и трябва да ги изработи. Поел е ангажимент да гласува с „да“, но е помолил тайните си работодатели да изчакат да минат изборите у нас. Когато в българския парламент партията му ще гласува вече „съвсем правилно“ и корпоративно угодно. А дотогава ще се върти един месец като шушумига и ще се „въздържа“.

Джамбазки, внимавай! Вместо да пишеш опровержения, в които се опитваш да внушиш и шикалкавиш, че си гласувал против СЕТА, вземи се стегни и дай обяснение на хората защо си гласувал  с „въздържал се“! Инак да не вземем на изборите да се въздържим и ние и да пратим псевдо-патриотичната ти формацийка с всичките й схеми и далавери в историята!

Начело с теб! Skandalno.net

Едно разследване на Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Кажи му български партриот и няма нужда да го обиждаш с друга дума

  2. Хайде дайте и някакво линкче де в потвърждение на горенаписаното!

  3. Мирчев, ти малък ли си да си намериш всичко на сайта, който ти посочиха? Или си бита гробарска мечка?

  4. Националисти и патриоти, които са се борили за идеята БЪЛГАРИЯ вече са мъртви, а тези който са се крили по дупките и са си натискали парцалите, сега управляват. Саможертвата дава криле на другите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *