Петко Димитров: Влюбих се първо в Дупето на Яна! Виж тук:

„То стана изведнъж моето влюбване. Ей така, от раз!“, призна си Петко Димитров.

Когато се съгласих да участвам в „Денсинг Старс“, се запознах с партньорката си Яна. Дотогава не я бях нито виждал, нито чувал. Изглеждаше ми малко наперена, малко надута, с огромно самочувствие. Поведе ме към един магазин за специални обувки за танцуване, да изберем моя номер. Тя вървеше отпред, а аз след нея. И изведнъж забелязах дупето й. Малко, стегнато, побираше се буквално в двете ми шепи. И си казах – това е моето момиче, това е моята жена! Ще направя всичко възможно да й се харесам. Шпагати, салта, поддръжки, подскоци, каквото поиска от мен… И успях!, разказа тези дни Петко Димитров да първите си любовни трепети от запознанството със съпругата си Яна пред столичен врестник.

Сега и Петко и Яна споделят, че са щастливо женени и за три години брак не са си повишавали никога тон и не са се карали. Двамата живеят много хармонично, но колкото и работа да имат, спазват традицията заедно да сядат всяка вечер на масата. „Една връзка е истинска и здрава, когато дори на масата сте заедно. Рамо до рамо, като истинско семейство. Аз работя нощем, тя е майка на пълен работен ден, че и нощем и наистина ни е трудно. Добре, че са бабите да помагат“, признава нощният клубен лъв на София.

Не й е лесно на Янчето. Четирима мъже гледа. Мен и трите деца. /Първото е от брака на Петко с Мария Игнатова- б. а./. Три момчета, от които едното е във вихъра на предпубертета, другото е един двегодишен бандит и тепърва открива света, но засега само като разрушител, а третото е на три месеца и засега кротува в креватчето. Но е въпрос на време да хукне и то след батковците си. Пълна къща сме, не се оплаквам. Иска ни се и едно момиченце, но ще почакаме малко и ще видим.

Хората казват, че дори да нямаме наше, ще си имаме после три дъщери. Защото всеки син ще ни докара по една снаха“, смее се Петко, който отговаря за купуването на памперси и понякога готви средиземноморски специалитети за семейството. Яна пък се е специализирала в детската кухня.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *