Развод! Мария иска 2 милиона лева от Гущеров, за да Мълчи за Интимните му Тайни!

Мария ГущеровМара Отварачката иска  2 милиона лева от  втория си съпруг Христян Гущеров след развода.
Такава била цената на мълчанието й.

Пайнерката се развежда с любимия си и от повече от месец не живее под покрива му, а на хотел. Взела е и детето със себе си, а адвокатите й точат зъби за едно доста показно и доходоносно дело, от което ще паднат много пари.
Любовта в звездното семейство се изпари още преди година, когато Мария разбрала, че живее в затвор. Луксозен, но затвор! Веднага след като се нанесла при Гущеров-младши, й били назначени охранители. Тя не можела да отиде и на фризьор, без два горили да я следват по петите. Гущеров започнал да следи и телефонните й разговори, а на снимките на клиповете имало хора, които да следят дали не се задява с някого. На срещите с фенове – също. А по време на участията на Мария, пак охранители дебнели и документирали всяка нейна стъпка.

След година брак станало ясно, че двамата не могат да имат деца. Не се споменава в кого е причината, но възпълният Християн побеснял. Той започнал да тормози жена си, но всичко оставало зад стените на непристъпния им замък.

Имало множество случаи, в яко си я поступвал.

Мария можела да забременее ин витро, но започнала да се замисля дали въобще да ражда дете на такъв човек, като остане завинаги негова заложница. Затова отказала да се подложи на процедурата.

Сега тя иска обезщетение за целия тормоз, който е преживяла, а от красивата приказна сватбата не е останал и помен.

Ако Гущеров не й плати за изгубеното време, тормоза и мълчанието, фолкдажийката се заканва да даде интервю по телевизията и да размаха в него всички мръсни чаршафи от уж безгрижния си живот с милионера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xAvUJmIG3ck

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *