Петър Москов в Истерия: Ген. Радев е Равно на Путин! Виж Тук:

moskov2Един от лидерите на Демократи за силна България (ДСБ) и здравен министър,  Петър Москов, заяви по време на заседание на Реформаторския блок, че ако Румен Радев бъде избран за президент, мачът за евроатлантическата ориентация на България приключва.

По време на това изявление тъмносиният Москов шашна журналистите с перфектно познаване на стиховете на Владимир Маяковски , руския поет, който възпя Ленин.

„Радев значи Първанов, а Първанов значи Путин“, изрепчи се той и самодоволно обяви, че перифразира Маяковски. Сигурно, за да покаже, че не е само доктор, а има и обща култура.

А може би и да повдигне булото на тайната, откъде води генеалогията си, неговата уж ултрадясна фамилия.

При такова владеене на стиховете на поетите от епохата на Октомврийската революция в Русия от 1917 година, май Петър Москов не е точния човек, който трябва да говори, че ген. Радев е Путин! Но неведоми са пътищата Господни…

Върлият десебар уточни, че за ремонт на кабинета „Борисов“ сега не може да се говори, защото не е минал балотажа.

Но според него е сигурно, че ако Румен Радев победи – ще има нов кабинет.

А Борисов и реформаторите, ще трябва да се справят при новата обстановка, обясни доктор Москов, без особен ентусиазъм.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Такива изроди трябва да ги застрелват в главата при първо отваряне на устата. Вместо това пиклите ги преследват с микрофони за да колекционират и разпространяват кретенизмите им. А хунтата, приютила голяма част от синята помия, подчертано се грижи за няколкото най-кресливи сини изчадия препитаващи се от антикомунистически бяс.

  2. Впрочем, може ли да се каже че така изглежда нормален човек? И на всичко отгоре – лекар. Кой болен би потърсил за консултация или лечение тоя неврастеник? А безмозъчната Тиква му повери да командва здравеопазването в страната. Верно няма такава държава.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *