Идиот ли е?!! Борисов Честити на Българите новия Американски Президент! + Трите грешки, с които Бай Х*й си направи харакири! Виж Тук:

Борисов гримасаБорисов направи две груби грешки, призна социологът Андрей Райчев.

Първата му фундаментална грешка е самонадеяната смяна на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева, което мобилизира левите. На левичарите им кипна от наглостта му да заклейми Бокова като „жена от комунистическа фамилия“, при положение, че самият Борисов, се е обградил все с кадри на БКП. А и самата Кристалина е бивш комунистически функционер. И така Борисов проигра реалния шанс да имаме българин – шеф на ООН.

Според Райчев, втората голяма грешка е изборът на г-жа Цачева за кандидат-президент, която толкова стресна хората, че дори заклети гербери отказаха да гласуват за нея. А това демобилизира десните от РБ.

От няколко дни Борисов прави и най-големия си – трети гаф. Той забрави тотално за Цецка и се хвърли сам на амбразурата да спасява президентските избори. Той вече иска хората да гласуват за Цецка Цачева заради самия него. Но забравя, че според проучванията рейтингът му е нисък. В момента Борисов има 30% привърженици и 50% противници. Тоест прави си харакири!

„Не мога да повярвам на очите и ушите си как Борисов сам скача в собствения си капан, заяви Райчев.

Всъщност социологът е много скромен в изброяването на гафовете на Борисов.

Борисов ЕрдоганЗащото това са гафовете на Бай Х*й само през последния месец!

Райчев изобщо не споменава, че:

Борисов е човекът, който пренаписа и допълни приказката за „Лъжливото овчарче“, като я превърна в доктрина на националната ни политика и модел за управление на България. Вече народът за нищо не му вярва, защото мени позициите и мнението си по няколко пъти на ден.

Това е човекът, който усвои милиарди еврофондове през герберски фирми и замаза очите на избирателите с… асфалт.

Но хората не са слепи и видяха дупките!

Това е човекът, който се кълне във вярност на САЩ, докато звънеше по телефона на Путин и едновременно целуваше ръка на Ердоган… И всичко това, докато неспирно каканижеше като папагал как със зъби и нокти брани евроатлантическите ценности. Подобен политически пумпал не се е раждал никъде и няма изгледи скоро да се роди.

Борисов е човекът, който праща вишистите да пасат овце. Нещо, което те не му простиха и няма да му простят никога.

Това е човекът, наричащ народа си мат.рял и кучета, които трябва да бъдат държани здраво!

бОРИСОВ ПУТИНТова е човекът, който нарече пенсионерите „богати изедници“, защото част от тях имали банкови влогове.

Това е човекът, който изисква от кметовете, като се появи в някой град, да го чакат дечица в народни носии, а девойка да му връчва питка с мед, от която той не опитва дори и трошица. Защото се страхува да не го отровят! Борисов изидсва и цялата администрация да е на площада, а ако я няма – глоба!

Това е човекът, който трета година строи ограда между Турция и България и въпреки изсипаните пари от ЕС и нашите кесии, все още не е готова, а Ненчев най-нагло заяви вчера, че дори тая част, която построиха, вече имала нужда от кърпежи.

Къде е оградата и къде са парите?

Това е човекът, който обяви Орешарски за некадърник, защото искал да изтегли заем от 1 милиард евро, а после сам изтегли 18 милиарда и завеща дългове дори на внуците ни.

Това е човекът, който се превърна в национален гробокопач, спирайки всички стратегически проекти и предоставяйки границите и небето ни на който иска да ги пази.

Това е човекът, когото някои медии наричат „Царят на контрабандата“ и „Шефът на мафията“.

Три грешки ли?

Много е скромен социологът г-н Райчев.

Всяка стъпка на Борисов беше грешка, която ни водеше към пропастта.

Като добавим и днешната му екзалтирана изцепка: „Да си честитим новия американски президент!“, грешките се превръщат в грамада от идиотизми.

Явно премиерът вече ни е направил в мислите си 51-ви щат на САЩ и бодро ни го честити…Тръмп!

Тогава за какъв дявол му беше Цецка?

Вече си имаме президент, според Борисов.

Хайде честито!

Можем да не ходим на балотаж.

Или да отидем и да го изритаме завинаги.

Човекът има нужда от лечение, или най-малкото от кофа студена вода, за да изтрезнее! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. НЕ Е ИДИОТ…. ПО ЛОШО ….. ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
    Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
    • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
    • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
    • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
    • Изисква прекомерно възхищение.
    • Има чувство за вродена правота.
    • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
    • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
    • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
    • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
    Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
    За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

  2. ами то можем да си пишем и критикуваме..ама кервана си върви..а и кучето спря да лае вече.Единственното което оправя нещата е една „“Френска революция““ с много кръв и бесилки по площадите..След това всички останали правителства винаги ще си имат „“едно на ум““

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *