Пътят към Победата на Явор Бахаров Минава През ЖЕНСКИ ТРУПОВЕ! Виж Тук:

Емануела замисленаГрозноватичкият Явор Бахаров не подбира, когато е за дълго време без жена.

Разгонения младеж хвърли око на Емануела и директно си поиска плътски ласки: „Хайде да правим се*с“. Фолкпевицата се поколеба дали трябва да се чувства поласкана от директната оферта, или да му тегли една майна.

Писнало ми е от мъже-артисти, а този на всичкото отгоре си е професионален актьор, оплака се тя на Жана, която продължава да страда по актьора.

Явор издебна момент, в който с фолкпевицата са сами и започна да интимничи с нея и да я хвали за доброто й телосложение и женски чар. „Не мога да ти устоя. Такова стегнато дупе имаш. Страхотно изглеждаш в бански“, зареди банални комплименти Бахаров, очаквайки певицата да откликне и да се разтопи от честта, че я е пожелал.

Емануела обаче съзря в намеренията му единствено мъжка похот и стратегия. Отряза го, а после след дълги колебания съобщи на аверката си Жана какво се е случило.

Русокосата фурия онемя, потопи се в басейна да размисли, след което се самоуспокои, че Явор не харесва Емануела, а е направил всичко това да дразни самата нея.

„Да, но няма да му се отвори парашута, разбесня се тя. Не го харесвам вече. Един път ме отблъсна и заяви, че съм дебела, а сега ми се мазни“.

За да обърка тотално двете дами, Явор започна да рисува сърчица на стъклото на стаята, в която Жана се затвори, за да си страда на спокойствие.

Явно Бахаров е изковал стратегия, според която пътят му към победата във „ВИП Брадър“ ще минава през женски трупове.

Но засега трупът е само един – на наранената Жана. А както е тръгнал – скоро май ще я последва и той!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *