Пълно лицемерие! Алекс Сърчаджиева пак стяга куфарите да бяга в чужбина

aleks-laskin-1Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, които са на хранилка в Нова телевизия и вземат нелоши пари покрай Брадъра, винаги са готови да оплюят държавата, в която живеят.

И ако ги слуша човек, ще си помисли, че поне от три години куфарите им стоят до вратата и са готови да имигрират в чужда страна, където всичко е демократично и ще ги приемат с отворени обятия.

Алекс се изказа доста странно за майка си, че била леко странна и не можела да брои до десет и това било голям проблем, обаче пък я научила, че не може да си голям на сцената, ако си мижитурка в живота. Тя даже искала да напише книга за родителката си, която била толкова смела и сама се справяла в живота, но нямала време и кураж да го направи.

Александра нарече  Иван Ласкин своя втора майка, понеже приличал на нея. Закрилял я, защитавал я, бил винаги до нея, обожавал я и тя също го обожава. Даже го сравни със слънце и магия. Което хората не могат да си обяснят, след като вечно го виждат в ролята на пияница и грубиян.

Алекс искала всички в семейството й и особено  дъщеря й София  да живеят по-добре, а това, което се случвало в България, я плашело.

Актрисата се закани, че ще потърпи още малко и ще се махне със семейството си от страната в търсене на по-добър живот.

Това не го казва за пръв път и отдавна трябваше да отиде да мие чинии в чужбина, но кой знае защо все отлага, коментират зрители. И изчисляват колко ще получи онеправданото семейство само от Биг Брадър. Сърчаджиева е водеща вече четвърти месец, а Иван пък бичи пари като коментатор. Сега предстои да влезе и в Къщата за още повече пари, тъй като и без това други роли в театъра няма.

https://youtu.be/mFwA2tcjlfw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *