Жени Калканджиева разкри истината за фалита на „Визаж“

жениЖeни Kaлкaнджиeвa влезе в оправдателен режим, след като се разчу, че сметките й са празни, а агенцията й “Bизaж” е пред фалит и всеки момент ще затвори врати.

Този слух се разнесе, след като шестата по хубост в света стана щатен коментатор във ВИП Брадър. Обичайните „запознати“ издадоха, че единствените й доходи били тези от Вип Брадър – (по 600 лева на седмица) и едва стигали за домашните й разходи и парите, които пръска по Тачо, за да му осигури охолен живот

Жени, която е свикнала медиите да я развеждат през ден и да я кичат с богати и непознати за нея любовници, отрече с усмивка фалита си.

„Агенция “Визаж” сега  е в силен период, наели сме  много нови лица, които открихме през последните месеци, каза шефката.  Почти всеки ден имаме поръчки и нашите  модели  снимат непрекъснато реклами, а от месец насам непрекъснато били ангажирани  с модни  ревюта и даже понякога имали по два ангажимента на ден.

Калканджиева призова скептиците да разгледат сайта на агенцията и там да видят всички изяви на манекенките.

Слуховете за фалит не ме притесняват. На толкова много слухове съм ставала обект, че още един едва ли ще ме събори, категорична е красавицата. Тя обясни и че има сантимент към Биг Брадър и затова е приела да коментира. Освен това присъствието й там е хубава реклама на „Визаж“.

https://youtu.be/MtFDnonxsEQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *