Путин: Нашите войници и командири днес се бият с преките последователи на нацизма

В хода на специалната военна операция (СВО) нашите бойци и командири се бият срещу преките последователи на нацизма, подчерта руският президент Владимир Путин в послание до руските евреи и всички, които днес празнуват „Деня на спасението и освобождението“ от нацизма, съобщава ТАСС.

„Днес в Русия и други страни тържествено се празнува 26-ти Ияр, Денят на спасението и освобождението. Тази дата заема специално място в еврейския религиозен календар, въпреки, че отбелязва светско събитие. Тържественото отбелязване на тази дата съхранява паметта за безпрецедентния подвиг на войниците от Червената армия и армиите на съюзническите страни от антихитлеристката коалиция, които смазаха нацизма и спасиха евреите и други народи от пълно унищожение“, подчертава Путин.

„Както ние, така и бъдещите поколения, трябва свято да пазим историческата истина за Втората световна война, да разберем до какви пагубни последици води всяко съучастие с национализма, антисемитизма и ксенофобията. Именно с преките последователи на нацизма се бият днес нашите войници и командири в рамките на специалната военна операция“, казва руският лидер в телеграма, публикувана на сайта на Кремъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Който има време да види това интервю на един доказан спец.“Има ли президентски чадър над мафията? ЦЯЛОТО ВИДЕО С ГРИГОР ЗДРАВКОВ“ Ютуб

  2. Абсолютно точно, много неща и документи и видеа изгледах, четох, ЕС е един нацистки райх, изграден от нацисти и наследници на нацисти , следващ нацистките интереси, също и от фашисти, под мимикрия и под различни наименования, буквално!

  3. СЛАВА ВОЛОДЯ НАШ ВЕЛИК БРАТ НАЙ ВЕЛИК НА СВЕТА В НАШЕТО ВРЕМЕ !
    СМЪРТ НА ФАШИЗМА !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *