Публикуваха снимки на Бойко Рашков, Живко Коцев и контрабандиста Стефан Димитров, както и на пачките с пари, открити при обиските

Сайтът „Афера.бг“ публикува снимки на пачките пари открити в къщата на контрабандиста Стефан Димитров, арестуван по акцията на ДАНС и КПКОНПИ заедно с шефката на Митниците Петя Банкова.

На снимките се виждат Бойко Рашков, главният секретар на МВР Живко Коцев и контрабандиста Стефан Димитров, човек на Паскал. Има снимка и на камиона с контарабандните цигари откъдето текат пачките.

Наши източници потвърдиха автентичността на снимките.

Източник: Afera.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Отвратих се от управляващи в България. Абсолютна анархия и беззаконие. В Парламента когато искат ходят ако не искат не ходят. Тлъстите заплати обаче ги получават далаверите въртят карат се плюят се и когато трябва да хванат кокала пак са много любвеобилни едни към други. За България и народа никой не мисли. Така ли толкова години не се намериха свестни хора а само крадци измамници алчни за власт и пари.

  2. Толкова доказателствен материал и НИЩО. Значи нямаме нито правосъдие, нито органи на държавна сигурност, НИЩО.

  3. Чак сега разбрах аз наивникът, че всички надписи на латиница и на английски по улиците на Пловдив не са самоинициатива, ОБЩИНАТА карала фирмите да го правят. И никаква реакция на никакво ниво.Човек остава с впечатление, че това е гадно английско гето, щом беднюгите четат „second hand clothes“ надпис до халите в центъра.Англичани ли ще пазарят дрехи втора ръка бе изроди родни???

    • Светна ти значи, че държава България няма, а е колониална територия, на която се заличава всичко българско и християнско от антибългари.
      Бъдещето на това парче земя е кафяво и ислямиско, а населението няма нищо против да сложи чалмата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *