Проф. Иво Христов: Операция „Коронавирус“ е добре подготвен и контролиран План! Ето защо и кой:

„Коронавирус“ се оказа добре организирана операция, с много ясни цели и очевидно ловко манипулирани ходове. В резултат на операцията, която продължава и към момента, вече можем да заключим, че светът никога не е бил по- разделен. Ясно са очертани четири лагера: Китай, Русия, САЩ и Европа. Тази операция обслужва глобалната олигархия и нейното политическото статукво (включително и това в България). Никога за управниците по света не е било така лесно да затворят хората и да ограничат досега им със себеподобни. В този ред на мисли, романът на Оруел „1984“ е детска приказка в сравнение с манипулативната операция „Ковид-19, която ни спретнаха. Така проф. Иво Христов коментира най-актуалната тема за 2020 г.

Китай и Русия вече се подготвят за натиска, на който ще ги подложи САЩ веднага след като Байдън встъпи в длъжност. За разлика от все още действащия президент Тръмп, който обяви Китай за враг № 1 на САЩ, ударът на администрацията на Байдън ще се стовари върху другия геополитически съперник на Щатите – Русия. Още отсега се вижда, че бившето вице на Обама стяга командна администрация от върли русофоби, готови на всякакви крайни ексцесии в налудничавия си стремеж да смажат Москва. Ястребите около Байдън смятат, че за да бъде победен, Китай трябва да бъде обкръжен физически и задушен икономически. А това означава САЩ първо да елиминират главния съюзник на Китай- Русия. Китайските управници обаче също не спят. Си Дзинпин се възползва от суматохата покрай COVID-а, за да елиминира проамериканското лоби в ККП и от върховете на властта в Пекин (става дума за троцкисткото глобалистко крило в китайската комунистическа партия).

Междувременно, покрай военния си проект „Триморие“ САЩ в момента подлагат България на много силен натиск. Ясно е, че военните учения на НАТО в Източна Европа са насочени срещу Русия, още повече, че разиграват различни сценарии за атаки срещу Москва през Черно море и по суша. Онзи ден руското външно министерство официално предупреди България и Румъния, като информира света за струпването на натовска техника на техни територии. Последва ги и администрацията на Путин, която обяви, че Черноморският флот на Руската федерация е приведен в бойна готовност и също провежда учения в отговор на натовския милитаристичен план „Триморие“.

САЩ обаче имат един голям проблем – вече не обладават онзи огромен ресурс, чрез който контролираха света 60 години, а в последните 30 осъществиха глобализацията. Страната е в икономически упадък. Към момента Вашингтон се придържа към принципа „разделяй и владей“ и използва местни проксита (неоколониални правителства и НПО, подчинени на САЩ), за да упражнява контрол върху по-голямата част от света.

А какво я очаква България след встъпването на Байдън на власт. Натискът на САЩ срещу страната ни ще се засилва все повече заради местоположението й. Ще ни тикат към натовския проект „Триморие“ за война срещу Русия. АЕЦ „Белене“ ще отиде окончателно в историята. И със сигурност Белият дом ще ни принуди да отстъпим от историческите си претенции, които спират Северна Макеония за членство в ЕС. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Проф. Христов казва много верни, но и някои неверни неща. Например колко страшен русофоб бил Джо Байдън, за който все още не е сигурно, че ще стане президент, нищо че
    CNN и AP вече го обявиха за такъв! А дори и да стане, в което аз не вярвам, той много скоро ще мине на втори план, а напред ще излезе Камала Харис.

  2. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОРИСОВ ГЕШЕВ И ФАШИСТКАТА ХУНТА МАФИЯ ГЕРБ НИЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СИ ИСКАМЕ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  3. Не ОБЛАДАВАТ, а ПРЕТЕЖАВАТ. Обладаването е термин на друго физическо действие!!! 4

  4. Димо, всичко което каза проф. Ив.Христов се оказа вярно.
    Друг път не бързай, толкова категорично, да си мериш таковата с рядко умен мъж, като Иво Христов.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *