Проф. Иво Христов: Борисов изпитва животински страх, че ще го съдят и окошарят… а времето му изтича!

Бойко Борисов е в тотален колапс! Скован е от животински страх, че служебното правителство на Румен Радев ще го арестува и съди за десетки тежки престъпления. На това отдавам неадекватното му поведение през последните дни. Експертният кабинет, за който се е уловил като удавник за сламка е единственият му спасителен вариант, но временен. Предполагам, че с него планът на Борисов е следния – с експертен кабинет той хем ще е на власт, хем няма да носи никаква отговорност. А когато после тръгнат да го съдят, ще обяснява, че всички зулуми са извършени от тия хаймани от експертното правителство. Мисли с тях да си измие ръцете, както навремето с Орешарски. Сигурен съм че планът на Борисов е такъв, колкото и наивно да звучи. Когато човек е притиснат до стената обаче, той се хваща и за сламката.

Това заяви днес в интервю депутатът от БСП проф. Иво Христов.

Времето на Борисов в политиката и въобще на свобода, изтича. Авторитарният му режим е осветен като такъв и тежко дискредитиран. Той просто няма полезни ходове. Политическите циркаджилъци, които прилагаше на ошашавеното българско население, очевидно вече не минават. Не може да се опре нито на настоящето, нито на миналото си, затова сега се е вкопчил в некачествените строежи и с тъпо упорство обикаля из страната да ги показва. А точно тия строежи са най-голямото му престъпление. Защото всички те са на стойност под 10 млрд., а за построяването им през последните 11 години е получил 120 млрд. (от еврофондове и държавни заеми към МВФ -б.р.) Тоест, липсват едни 110 млрд. лв. и именно заради тях Борисов ще лежи в затвора. Прекалено са много за да ги оправдае, смята Иво Христов.

По думите му идеята на управляващите за диалог с президентската институция, която лансират от няколко дни насам, има за цел провалената им власт да легитимира себе си. Между тези две страни обаче не може да има никакъв диалог“, категоричен беше Христов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Прав си, Иво. Нали си спомняш когато той дойде на власт каза – Станишев ви дигна пенсите /то едно вдигане!/ а аз трябва да ви ги пладам. Иво, ти повече имаш достъп до информация отколкото аз, средностетистически българин. Поразрови се в полицейските архиви и намери данни за престъпното му минало: за рекета, за изнудване, за сплашване, за убийствата, наркотрафика,казват че е седял в затвора в Чехия за краяжба на коли. Намери за това доказателства и ги обнародвай, но не в социалните мрежи, до които обикновеният българин няма достъп, а в пресата или по ТВ, тогава и най-верните му сатрапи ще му обърнат гръб.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *