Протест разтресе центъра на София! Народът скандира: Окупаторите вън! Оставка на правителството! Искаме пълен военен неутралитет! (С ВИДЕО)

Хиляди протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание днес с искане за оставка на правителството. Протестът бе организаран от партия „Възраждане“, която е категорично против страната ни да предостави оръжие на Украйна. Протестът е под надслов „Окупаторите вън,  Оставка на правителството, Пълен военен неутралитет на България“. А много от протестиращите носеха знака на руската специална операция в Украйна „Z“ и развяваха руски знамена.

„Възраждане“ настоява правителството на четворната коалиция да подаде оставка, защото не се справя с кризите, пред които страната ни е изправена. Националистите заявяват, че за 100 дни кабинетът на Кирил Петков е показал, че е назначен отвън, за да обслужва чужди интереси и е спечелил само недоверие.

Управляващите са марионетки на Вашингтон и продажници на българския национален интерес и трябва да си ходят възможно най-бързо, заявиха организаторите на протеста.

В отговор протестиращите мощно скандираха „Оставка“.

ДНЕШНИЯТ ПРОТЕСТ В ПОДКРЕПА НА РУСИЯ ОТ ПТИЧИ ПОГЛЕД

С протестните действия „Възраждане“ изрази категоричната си позиция, че България няма място във военния конфликт между Русия и Украйна и не трябва да предоставя военна помощ на украинската страна.

В момента единственото нещо, което спира депутатите да гласуват проекта за изпращане на военна помощ на Украйна – този акт на предателство, сте всички вие тук на площада. Вие представлявате онези 85 % от българския народ, които се определят като русофили. Истината е, че днес това предложение трябваше да бъде внесено, но депутатите се уплапшиха, защото тези предатели са страхливи, крепят ги единствено чужди западни сили, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

България не е НАТО, България не е Европейският съюз, България – това сме ние. Националните предатели усещат, че революцията започна. Ние няма да отстъпим, докато отново не започнем да управляваме държавата си, заяви Костадинов, като призова за оставка на правителството и предсрочни избори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/I-VIqxg0N1g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Такъв патриот с такъв ораторски талант България не е имала много отдавна. Може би историческият момент ражда такива фигури, но за една категорична колония, ситуацията е още по-напрегната. САЩ не искат да се откажат нито от своята световна хегемония, нито от колониите си, които изсмуква най-безпардонно.Русия заяви категорично своите права, на които високомерният хегемон отвърна с нескрито недоволство и презрение. Светът обаче се надига и няма да остане такъв , какъвто беше досега. Баба Ванга го е повторила още преди 40 години, не Америка, Русия ще спаси света, не Европа, СВЕТА. Това, че ние продължаваме да тъпеем и не можем да се пуснем от шлифера на нашия стратегически СЪЮЗНИК, без който не можем да дишаме, ще е последното ни проклятие.

  2. Ние сме на правилната страна, ако България не е с ЕС и НАТО, България няма да е по-добре,а ще ни притискат, проблема е в това, че трябва да спре тази война и агресия, както и насаждането на омраза и русофобия, да се върнат отново Русия и Украйна към преговори за присъединяване към ЕС!
    Ако се продължи с размахването на оръжия, няма да завърши добре за нас и за цяла Европа, този конфликт!

  3. СЛАВА ПП ВЪЗРАЖДАНЕ ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ТЕБ

  4. Трябва не просто да изгоним, а показно да изритаме Кирчо и Кокорчо, двамата мошеници. След тях трябва да изритаме НАТО и ЕС. Да дойдат в управлението хора, които разбират днешната ситуация и да работят за да можем да изкараме каруцата от калта. Иначе докато се надяваме на ЕС и НАТО Турция ще ни лапне като топъл хляб, даже няма да се закашля.Тези, които си мислят, че сме на правилната страна, като сме в НАТО и ЕС да гледат колко НАТО и ЕС помогнаха на Украйна, въпреки,че години храниха украинците с обещания и да си правят сметката колко ще ни помогнат на нас. И да не ми излизат с великите мисли, че, видите ли, ние сме член на ЕС и НАТО, а Украйна не е.Украйна е най-голямата европейска държава с най-силната до скоро армия, а ние колко сме големи и силни – няма нужда. Е, от кого имат повече интерес ЕС и НАТО, от нас или от Украйна. И въпреки всичко не се мръднаха защото шубето е голям страх.

  5. …ако 85% от народа ни в момента харесва руската политика и войната в Украйна,значи сме мърша…

    • ако 85% от народа ни в момента харесва американската политика и войната в Украйна – какво сме ?!

      • …не Америка,а Русия сее смърт и разрушения в Украйна…нИкой си ако не правиш разлика …

  6. Е къв протест – 2-3000 души. Ако беше излязла половин София …..
    А между другото аз предлагам ако гоним Митрофанова, да изгоним и Херо Мустафа, а?

  7. ДЖОРДЖ ФРИДМАН: „ТРИ МОРЕТА“ МОЖЕ ДА Е НОВОТО НАТО“

    Идеята за нов военен евроблок – целта е възможен военен сблъсък с Русия !

    На пръв поглед идеята конкурира НАТО .
    Но само на пръв поглед .
    Всъщност това е втори военен алианс на Запада, маскиран като грижа за Източния фланг на НАТО.

    afera–bg

  8. Никой не ме е питал тук дали искаме да сме член на НАТО и/или ЕС.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *