Провокация в Бургас: Жена с Украинско Знаме Нападна и Наби Дете – Русофилче (С ВИДЕО)

Грозна сцена се разигра преди минути пред паметника на руските освободители в Бургас, където хиляди се събраха да честват националния празник 3 март, съобщи сайта „Флагман“, който предаде на живо шествието в центъра на града.

Напрежението ескалирало при пристигането на основната група при монумента, издигнат в памет на руските войници, които са изгубили живота си за свободата на България.
„Тогава жена, очевиден платен провокатор на някое от соросоидните НПО-та, извади украинско знаме, а друга, държаща в ръцете си руския флаг и придружавана от невръстното си внуче, й направи забележка. В отговор платената американска подлога я удари, след което зашлеви шамар и на 10-годишното дете“, разказаха очевидци на грозната сцена.

Според провокаторката с украинското знаме, виновна за спречкването била „русофилката“, защото влязла с нея в спор. Признава, че я е блъснала и не изключва леко да е ударила и детето. Но по думите й, то било нахъсано от баба си да издърпа украинското знаме от ръцете й.

Пострадалата жена сподели, че дошла да почете руските герои-освободители и българските опълченци, но попаднала в неприятна ситуация, при която един удар отнесло и момченцето.

Детето действително бе много разстроено и плачеше неутешимо.

Можете да видите какво казва бабата на пострадалото момченце, кадрите са на 29-тата минута от видеото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Много ми се ще подобна случка с изметта на укрите да се случи пред мен. После ще трябва да се обажда на 6-ти краварски флот да и издирва зъбите, въпреки че по някаква причина се води жена.

  2. До къде стигна атланто-фашизмът? Да замесват деца и жени.
    Атлантиците под строй и до стената.

  3. А полицията къде е?
    Внимавайте, тези бесни кръволоци и нацисти, които са надъхани с антируска пропаганда, да не внесат и в България тази нацистка зараза, хващайте ги и ги осъждайте навреме!
    В Европа смачкват нацизма още в зародиш, когато се появят такива луди нацисти и неонацистки движения.

  4. …злобари не беснейте а си помислете за голодомора ,когато от глад са умрели около 10 МИЛИОНА украинци по вина на РУСКАТА политика…

  5. А хората наоколо защо стояха и гледаха как вилнее тази а не я побутнаха и поудариха и те лекичко. По един лек шамар от всички наоколо щеше да ѝ дойде добре.Щом не са реагирали значи са или страхливи или съгласни.Щом сме я докарали до тук, да гледаме мълчаливо като германците когато мигрантите им обарват жените, значи украинската зараза като нищо ще се появи и у нас.Още повече с приемането на бежанци от Украйна. не етрудно да се досетим, че най-напред ще гледат да избягат виновните за да не бъдат съдени. Мирните хора, които няма от какво да се страхуват, си стоят по домовете или в скривалищата, не са по гарите и по границите.За да си оставиш жилището и да хукнеш с две чанти багаж в друга държава трябва да имаш сериозна причина.

  6. Някой познава ли това откачено бабе, което ходи да бие децата по паметниците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *