П*рно клиповете от откраднатия телефон на Емануела наводниха Интернет! + ВИДЕО Виж Тук:

Прословутият изгубен телефон на Емануела явно е открит от хакери и тъй като фолкаджийката отказа да плати искания откуп за него, първия скандален клип подпали интернет.

emanuela

Хакерите се заканват, че ако не си плати, ще я пуснат на кучетата – като обнародват всичките сто порнографски с*кс клипчета с нейно участие.

На първото видео, което е доста поорязано, се вижда гол мъж, който поразително прилича на бившия мъж на Емануела Димитър Динев.

Той е дибидюс гол и  отива в банята да си измие мъжкото достойнство, видно след полов акт.

Специално за медиите, интимните части са скрити, както и лицето, но приликата с Динев е огромна.

Младежът има стройно тяло, но интимните му размери не са впечатляващи и за завиждане – в клипчето някой заядливо е добавил към половия орган на младши-олигарха цифрата 13 саниметра.

Датата на заснемане на видеото е 21 юли, а ако това е Митко, то значи, че отношенията им и след публичната раздяла с Емануела са продължили да бъдат доста добри и интимни.

И излиза, че скандалите са били само за пред феновете на чалгаджийката.

Със сигурност човекът зад камерата пък е певицата, защото клипът е взет от нейния телефон.

Дали пък историята с откраднатия телефон не е поредният пи-ар ход на Емануела, за да повдигне завяхващия си рейтинг?! И дали всъщност самата тя не пуска с*кс клиповете?!, чудят се феновете й.

Мистерията засега е без отговор, а жадните за зрелища хейтъри потриват ръце и чакат останалите 99 серии от п*рно сериала на Емануела!

ЕТО И СКАНДАЛНИЯ КЛИП! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *