Преслава разкри тайната на влошените си отношения с Галена

ПреславаПреслава най-после проговори за  влошените си отношения с Галена.

След раздаването на тазгодишните музикални награди на „Пайнер“ Галена от един месец мълчи и не вдига телефона на най-добрата си приятелка сред колежките си.
„Не сме се чували след като бяха раздадени наградите. Няма нищо от моя страна, мълчанието е от нейна“ – издаде Преслава. От цялата гилдия нея съм чувствала най-близка. Винаги сме говорели, винаги сме обсъждали, правили сме общи проекти, дори тоалетите си сме коментирали.

Това, което се случва в момента, не е нормално. Аз, ако имам нещо срещу някого, отивам и му го казвам в очите. Не си виря носа и не наказвам другите с необяснимо мълчание.

В тези награди винаги има конкуренция. Тя го знае, аз го знам. Не решаваме ние кой ще бъде награден и кой какъв приз ще вземе. За мен също не бяха ясни победителите до последния момент.“

Преслава призна и че вече е преотстъпвала своя награда на Галена в името на приятелството и таланта Затова последният човек, от който очаквах някакъв удар или цупене, е точно тя. Прекалено близки бяхме, прекалено вярвах в приятелството ни. Но явно грешката е моя, защото съм наивна и продължавам да вярвам, че сме приятелки. И искам да останем такива.

Само че телефонът от другата страна мълчи. Не зная защо и не чувствам вина. Обаче все се надявам и очаквам, че ще ми звънне , каза още Преслава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/f-BJoDSR9xo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *