Преслава и Галена се заклеха във вечно приятелство в автоинтервю

Преслава и ГаленаФолкдивите Галена и Преслава признаха в безумно интервю, че  се обичат и са добри  прятелки са още от времето преди да станат известни.

Двете цъфнаха в  „Папараци“, като идеята беше сами да се питат и да си отговарят. Разбира се, само в това предаване може да стане подобно нещо, защото водещата Николета не е в състояние и е над предела на възможностите й да вземе интервю не от една, а от цели две гостенки и напусаните на листче въпроси няма да й свършат работа. Така се наложи Петя да интервюира Галена по липса на Азис, който се хварля да свърши тази черна работа за приятелката си.

„Имали сме заедно много хубави моменти, нуждаеме се  една от друга помагахме си. Благодарна съм за прекараното заедно време, бяхме много сплотени. Винаги ще ти бъда много благодарна, че точно в този момент си била до мен и за това много те ценя като приятелка“, издекламира   Галена, която пък беше научила отговорите наизуст.

Бяхме по-амбициозни, по-ангажирани с мечтите си и силно  ожесточени да си ги постигнем. Просто бяхме две много скромни момичета, които много искаха да им се случат нещата така, както ги искат. И пак сме скромни, точно заради  трудни моменти.“, продължи певицата вече в пообъркан словоред и мисъл.

Тя призна пред приятелката си, че винаги е била много открита, дори понякога повече, отколкото се налага, но хората непрекъснато се ровят в живота им и се е научила да се затваря.

В измъченото интервю все пак стана ясно, че Галена се научила от Преслава да не се предава и да не се затваря в себе си след всеки неуспех, да не се прикрива, да показва истинските си чувства, а не да се крие. Чувствам се израстнала с тази моя прикритост“, заяви Галя.

Двете достигнаха дружно до извода, че през годините много пъти са искали да ги скарат, защото им завиждали и защото когато хората са разделени,  са по-уязвими. Тогава всеки показва слабостите си и може да направи неща, които никога не е правил и да стане за смях. А когато хората са заедно,  са по-сплотени, могат да обсъдят проблема, вместо да съскат зад гърба си.

Фолкдивите признаха, че е имало моменти, когато са се повлиявали  от писания в медиите и са се гледали странно, обаче  винаги са седали на разговор и са решавали проблема.

След като издекламираха въпросите и отговорите, те си тръгнаха, а зрителите отново се запитаха какво точно прави Николета в цялото предаване, освен да срича предваритлно написани й реплики.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *