Президентът Радев преди минути: Няма сила, която да ни спре срещу Мафията. Мутри вън! (С ВИДЕО)

Днес на площада се решава бъдещето на България – не във „фейсбук“, не на масата, а именно тук! С нашето присъствие днес гласуваме за бъдещето на България! Това заяви президентът Румен Радев, който за втори пореден ден слезе при протестиращите в подкрепа на президентската институция. „Няма да повторим грешките от 2013 г., няма да се делим на леви и десни, на сини и червени, на русофили и русофоби, американофили и американофоби, еврофили и еврофоби. Няма да се делим на българи и турци – както някои в своето безсилие се опитват отново да разиграват етническата карта. Няма да го допуснем, защото имаме ясно кредо – свобода, законност, справедливост за всеки един в България. Не сме тук, защото сме еднакви, тук сме, за да защитим свободата си!“, подчерта Радев.

„В следващите дни мафията ще сее разкол, ще очерня лидерите на протеста, ще внушава, че сте платени. Ще организира бутафорни контрапротести и провокации. Платените протести са там, където са автобусите. Не бъдете в никакъв случай агресивни към нашите братя и сестри – те са там от принуда и от страх. Нека да им помогнем да се освободят от страха и принудата, убеден съм, че те ще го направят скоро“, призова президентът.

Тук сме, за да кажем „Не“ на страха, на който се уповава мафията, завладяла държавата,каза пред събралото се множество президента Радев.

Нашето кредо е ясно: свобода, законност, справедливост за всеки един в България, бе категоричен президентът.

„Няма да повторим грешките от 2013 г. Няма да се делим на леви и десни, на сини и червени, русофили и русофоби, американофили и американофоби, на българи и турци“, призова държавният глава.

„Не сме тук, защото сме еднакви, тук сме, за да защитим свободата си. Тук сме, за да кажем Не на политическите репресии, не на прокурорския рекет, не на произвола“,продължи той.

„България не е собственост на олигархията. Тук сме, за да искаме честни избори и машинно гласуване“, каза още Радев, прекъсван от скандирания „Радев, Радев!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ЗАСТАВАМЕ ДО ВАС ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗА ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

  2. Обръщение към всички присъстващи достойно за един Президент.

  3. Чест прави на Радев, че заложи всичко, но и картата този път беше добра. Всички помнят играчите спечелили със слаба карта. Уважавам го, но трябваше ли да чакаме толкова?

    • Po-dobre kasno otkolkoto nikoga. Radev e tarpeliv chovek. Mnogo gi tarpia. A sashto I nie. Sega da vazstanem I DA NE SI TRAGVAME OT JALTITE PAVETA, DOKATO NE SMAKNEME HUNTATA OT VLAST. Unache losho ni se pishe“ ot toia septemvri ontovo domashen arrest shte ni naloji Boiko Borison i negovoto kuchentse Ananiev, slaedva Falit na vsichki firmi, bezrabototsa, glad, Evro koeto potava I potaveme I nie i kato xa Final otrovna injektsia (vaksina) za vseki edin ot nas. Ako tozi stsenarii vi haresva, ptidete da podkrepite vashia vojd Borisov (samo ne mu govorete za zlatnite kiulcheta I pachkite, shtoto toi ne iska da dava obiasnenie. Vsashnost oshte ne e kazal na balgarskiia narod otkade ima tezi pari – a nie CHAKAME obiasnenie).

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *