Преди минути: Борисов Хвърли България в Ново ТУРСКО РОБСТВО! Виж ТУК:

България продължава да търси стратегически частен инвеститор за АЕЦ „Белене“. Това заяви премиерът Борисов, който се срещна с министъра на енергетиката на Руската федерация Александър Новак на Световния петролен конгрес в Истанбул.

С подобаваща тържественост и нестихващ звън на фанфари, Борисов обяви „дългоочаквана“ новина: „Ако Русия иска да спре транзита на газ през Украйна, то ние можем да вземаме газ от „Турски поток“, разкри с апломб премиерът.

Украинският транзит на газ за България скоро ще секне. Но… „не бойте се деца“, успокоява Борисов. Газ за България ще има. Моят „приятел и брат“ Ердоган ще ни осигурява газ.

По този начин Борисов ОФИЦИАЛНО си призна, че когато е спрял големите руски енергийни проекти, той е действал в ущърб на националните интереси на България. По простата причина, че ако тези енергийни проекти на бяха от стратегическа важност за Балканите и Европа, турският президент Реджеп Ердоган нямаше да им се нахвърли и да ги осъществи в страната си до един, веднага щом Борисов ги отказа, изпълнявайки поръчка на ЦРУ.

Е, природният газ, който ще получаваме от Турция пак ще е руски. Само че ще е много по-скъп. С руска цена и турска надценка. И още нещо. Нека не забравяме, че досега изнасяхме газ и ток за Турция. Но… като следствие от кошмарното „управление“ на Борисов, ние вече ще внасяме газ и ток от същата тази Турция.

Затова хората непрекъснато обвиняват Борисов в лъжи. Но… той говори „истината“. Ще имаме газ. Само дето… няма да можем да го платим. И съответно няма да можем да го ползваме. Защото вместо ние да приемем главозамайващо изгодното предложение на Руската федерация за Южен поток, и за предшестващия го Син поток, и за Бургас – Александруполис, както и за АЕЦ „Белене“, гуруто на ГЕРБ и слуга на Запада Борисов, се хвалеше в американското посолство как отрязал мераците на Русия и спрял всички големи енергийни проекти. Нищо, че те са изключително изгодни за България. Нищо, че нашите руски братя никога не са предоставяли такива супер изгодни икономически условия на никоя друга страна. Освен на България.

На всичкото отгоре банкянският бодигард се опитва да представи това ощетяване на държавния бюджет с милиарди левове, като някаква негова „победа“. Опитва се пак да ни баламоса. Защото ако не беше спрял големите руски енергийни проекти, България щеше да стане енергиен център на Балканите. Тоест, нашата страна щеше да е НЕЗАОБИКОЛИМ енергиен фактор в Европа. А, и да не забравя: Щеше да попадне под специалната закрила на Русия.

Но… ядец! Борисов пак ни прецака. Той още продължавал да търси?? „стратегически частен“ инвеститор за Втора атомна електроцентрала, както я наричаха „лошите комунисти“ преди 89-та година. И докога, моля ви се ще търси главатарят на бандата ГЕРБ? Може би до Второ пришествие?

Както се очертава, Борисов ще се скъсва да търси „частен инвеститор“ чак до…СТРАШНИЯ СЪД. Но тогава нека не чака снисхождение. Присъдата ще е окончателна. И наистина страшна!

А сега всички привилегии са подарени от уж българския премиер Борисов – на Турция. И на неговия „най-скъп приятел и брат“ Ердоган. Ами така е. Като го е страх да се договори с Русия, трябва да сложи феса и да клекне на килимчето, целувайки ръката на босфорския султан.

Сега Винету с пяна на уста се моли на Турция да му направят там някаква интерконекторна връзчица, за да не остане България съвсем без газ. И без ток.

Защото преди време поредното продажно българско правителство „намери“ „стратегически“ и „частен“ западен инвеститор, при това американски. Който обаче взе на безценица нашите ТЕЦ-ове и вдигна тока на населението до небесата. Затова с тази „сделка“, вместо да си изпишем вежди, си извадихме очите. А заради този американски, така наречен „инвеститор“ цената на тока стана непоносима за повече от 80% от българските граждани.

Но покрай американската далавера, вървеше и българската такава. Ако си спомняте,  приятелката на Борисов, Цветелина Бориславова, след като продаде дела си в „СИ банк“, обяви на всеослушание, че се захваща с производство на възобновяема енергия. Тоест – със слънчеви панели. И почти веднага Борисов направи изкупната цена на ВЕИ-тата космическа. А тази космическа цена започнахме да я плащаме ние- народа. От прокъсаните си джобове.

Ето такива грозни далавери се крият зад „усмихнатото“ лице на Борисов. И само от нас зависи докога ще позволяваме на този назначен от западната олигархия бандит да си разиграва коня в родината ни. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

  1. bandita ot bankia guroto na gerb pod natiska na narodnata lubov skoro ste napusne parlamenta ako nahalstva kursum v debelia svinski vrat na balgaroubieca

    • ОКОТО НЕ МУ МИГНА , НЕ НАПРАВИ И ОПИТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ 4-ТЕ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ – РАБОТЕЩИ ….С ПОДПИСА НА МИГЛЕНА КУНЕВА , .ДОГОВОР ИМАШЕ ЗА „ЮЖЕН ПОТОК“ ПРЕЗ СЪРБИЯ, ЗА СЛОВЕНИЯ ,УНГАРИЯ И АВСТРИЯ. ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ЩЯХА ДА НИ ПЛАЩАТ „ТАКСИТЕ“ ….КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ ЗА ….“.НАВЕДЕНОТО“ ПОЛОЖЕНИЕ НА БОРИСОВ ?!?! ПАК НИЕ „УМНИТЕ“ ДЕМОКРАТИЧНИ БЪЛГАРИ ……СЛОЖЕТЕ СИ „ОЧИЛАТА“ И СИ ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ ………ИДВАТ МНОГО ТЕЖКИ ДНИ……НЯМА ПО ТЪРПЕЛИВ НАРОД ОТ НАС !!!

    • СЕЛСКИЯ ХИТРЕЦ И НАРЦИСИСТ ….ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ ….И ПАК ..НИЕ ЩЕ СМЕ ВИНОВНИ !!! ЗА НИЩО НЕ СТАВА , ЗА НИЩО ….А , НИЕ СМЕ ТОЛСОВА ВИНОВНИ ЧЕ , СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА !!!

  2. Господ да го убие тоа симитлийски пендел! А след него клечавата му държанка цвети безславно ще я пратят я в бакърената я в малашевци!

    • ДАНО …..ДА ЗНАЕТЕ ОБАЧЕ ЧЕ , ВСИЧКИ С КОИТО Е ВЪРТЯЛ ДАЛАВЕРИ …ИМАТ ММНОГО ПАРИ И ИСКАТ ДА НИ КУПУВАТ …..ЗА ТЯХ , НИЕ СМЕ БОКЛУЦИ ……

  3. boiko mrasno kuche nisto hubavo da ne vidis za sebe si za dasteria si vnuka ti da ne porasne nikoga

  4. van ot vlasta predatel koi ti razresi da ni poturchvas rak da te hvane tebe dasteria ti i vnuka ti za vsichko koeto napravi srestu naroda samo istrel v debelia ti svinski vrat zaslujavas

  5. А БЕ ХОРА , А БЕ БЪЛГАРИ , НЯМА ЛИ ДА ИМА СЪД ЗА ТИЯ КРЕТЕНИ ДЕТО СЪСИПАХА РОДИНАТА НИ ??? ДНЕС МОЖЕХМЕ ДА ИМАМЕ АТОМНА ЦЕНТРАЛА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕЛЕНЕРГИЯ НА МНОГО СТРАНИ , МОЖЕХМЕ ДА ИМАМЕ ГАЗОВ ТРЪБОПРОВОД И ДА ПОДАВАМЕ ГАЗ НА ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ И ЧАСТ ОТ ЕВРОПА ! ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ , ЧЕ СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ЩЕ ЗАТВОРИМ „КОЗЛОДУЙ“ И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЩЕ ОСТАНЕМ БЕЗ ГАЗ. ТОВА ЗНАЧИ ПЪЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА НИ !!! НАРОДЕ !! ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е ,! ИЛИ , ИЛИ !!!

    • АМЕРИКА И НАТО НИ „ПРИЕХА“ ….ЗАРАДИ ТЕРИТОРИЯТА …АКО , НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ……ЗА ТЯХ , НИЕ НЕ СМЕ НАРОД И ….ТАКА СЕ ОТНАСЯТ КЪМ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ …И ТАКА МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД …..КЪСНО Е ВЕЧЕ …..ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ БЪДАТ .. И .РЕЗУЛТАТА ОТ …..ПРЕБРОЯВАНЕТО !!! КАТО ДОБАВИТЕ И СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ 60 ГОДИНИ ..НИЕ САМИ ЩЕ “ ЗАГАСИМ ЛАЧПАТА“!! !!!

  6. Докато е под протекцията на краварите, съд не може да има. Не става.

  7. Борисов не е виновен. Виновни са тези които смениха системата и подариха „свободата и демокрацията“ на тълпата. Дори и народът не е виновен. Той беше измамен, а и не участваше директно в предателството.

    • ЦЯЛАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА Е В РЪЦЕТЕ МУ !!! МНОГО ДОКУМЕНТИ СА УНИЩОЖЕНИ … ТОЙ Е ХИТРЕЦ ….И НЕ ОТ СЕГА !!! КАК Е ВЪЗМОЖНО , ДА ИМА ХОРА ДА МУ ВЯРВАТ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА СИ БРОЯТ СТОТИНКИТЕ …НЕ ЗНАМ ………………………..ОТНОСНО СМЯНАТА НА СИСТЕМАТА …….И В ДРУГИТЕ СОЦ. СТРАНИ “ СМЕНИХА СИСТЕМАТА“…..ТАКОВА УНИЩОЖАВАНЕ И КРАДЕНЕ , НИКЪДЕ .. ГО ..НЯМА ..ПО СВЕТА !!!

  8. general radev ste ostane v istoriata kato edinstvenia prezident zastitaval interesite na naroda i ste bade vinagi do botev i levski da jivee general radev i bratska rusia

  9. Страхувам се да напиша имената на тези наши първи политици и държавници, които имат доста силни цигански примеси от кръв. Ще се видите в чудо и ще има да викате „Ай сиктир, ве! Тва нимой да бъди!“. Нимой, ама мой!
    Ето и затова ме е страх!

    • Един от тях е Тодор Живков(Яшаров майка му е циганка извънбрачен другия е боко тиквата

    • ДА , НО “ ЕДНО ПТИЧЕ , ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ“ !!! ЦЯЛАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА Е МАФИОТИЗИРАНА ОТ БОРИСОВ……ТОЙ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ЧИСТ КАТО САМАТА “ БИБЛИЯ“ …ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА !!!

  10. И двамата и Тиквата и Пастирката са парясници! Щом две жени можаха да ги изгонят, та ние цял народ не можем ли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *