Православен Геноцид, Украински Терор! Киевската Хунта Унищожава Украинската Православна църква (С ВИДЕО)

Митрополит Павел, викарий на Киево-Печерската лавра

„…духовенството и миряните на УПЦ ги готвят за същата участ като народа тутси в Руанда. Но това изобщо не безпокои международната общественност“ Митрополит Лука Запорожки

За първи път след болшевишките гонения киевският режим официално легитимира преследването и заличаването на каноничната УПЦ (Украинската православна църква – Московска патриаршия – до 2014 г. единствената православна църква в страната, в която и към днешна дата са 90 % от миряните-б.р.). Отнемат й се храмовете и се предават на разколници, които кощунстват в храмовете с концерти. В Трапезния храм на Киево-Печерската Лавра, отнет от властта на Рождество Христово, се провежда мероприятие – „служба“ – концерт за осквернение, с песни за убийството на „москали“, заклинание в ритми, антимолитва. Златните кръстове на Трапезния храм почерняха след осквернението. Светът мълчи.

Изземва се църковно имущество, палят се храмове на УПЦ, събарят се с багери при полицейска охрана. Светът мълчи.

Ултимативно се прогонват монасите, свещениците и семинаристите на Киевската духовна семинария от Киево-Печерската Лавра. Властта назовава мощите на светците от Лаврата “музейни експонати”, които подлежат на инвентаризация. Светът мълчи.

Украинският президент Зеленски демонстрира тотално неуважение към митрополит Онуфрий и архиереите от Синода на УПЦ, карайки ги да стоят два часа навън пред вратите му, без да ги приеме. Светът одобрява.

Митрополит Павел, наместникът на Киево-Печерската Лавра, е осъден на два месеца домашен арест в село извън Киев, и задължен да носи електронна гривна на крака като опасен престъпник – поставиха му я в залата, въпреки диабета, от който страда. Вината на владиката е, че е православен и отказва доброволно да предаде Лаврата на разколниците и бандеровците. Властта в Киев открито поругава светини и архиереи. Светът поощрява.

Братя и сестри, ако и ние мълчим, ставаме съучастници. Не мълчете, за да не почернеят кръстовете и на нашите храмове, за да не почерним богохранимата ни България. Светът очаква да ни чуе.

ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА 

Всеки глас може да се присъедини към възванието в защита на Православието в Украйна на следния адрес: peticiq.com

Снимките са от архива на телеграм канала на СБУ – украинското КГБ

СБУ, САТАНИСТИ И БАНДЕРОВЦИ ОСКВЕРНЯВАТ ЦЪРКВИТЕ И МАНАСТИРИТЕ НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/KZN7an7NZRc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. За пореден път си мисля, че между нас се изгражда някаква форма на телепатия.
    И така- в Руанда са избити и “безследно изчезнали” един милион християни от племето тутси.
    С мироопазващото дело на НОО, или както там се нарича.
    В момента се извършва невиждан холокост и преследвания над православните християни- предимно българи и руси!
    Холокостът над нас се извършва от лъжци и измамници, твърдящи, че над тях някога било имало холокост- какъвто е нямало никога, а те са фалшифицирали историята!
    Време е да станем и да защитим народа ни срещу системния геноцид, оказван ни от чиф@тите!

    • Добре че поне БПЧ, която вечно някой мамймунек ще се намери да оплюе този път не мълчи.

  2. ОТАН е създадено за да избива православните българи и руснаци. То май не са останали много други.
    Очаквам скоро и в България да се разрази екшъна против нас и българските храмове.

    • НОО е функция и инструмент на дд. Но ти го знаеш.
      Пиша го за все още чудещите се- ООН, МВФ, СЗО, НАТО, ЕС- всички до последно са структури и елементи на дд.
      Няма мироопазващи мисии на ноо!
      Има терор и геноцид, изкуствено създадени войни от същите терористични групировки!
      Има терор и избиване на православни християни- в Африка, Азия, Европа, Южна Америка, вкл. Фащ!
      Не се лъжете- фащ също е в плана им за избиване!
      Няма войни между държави и нации- има война на чифутит@ срещу целия свят!
      Няма недостиг на храна, въздух и вода!
      Има предостатъчно- за всички ни, само ако изчезне тая сатанинска чуф@тска сган! Мръсна, подла, продажна- която мрази и убива всичко живо!

      • И всички негови дъщерни 100 НПО-та – Уницеф …… всеки сам да си ги намери.
        Федералния резерв, който печата зелената тоалетна хартия, малобританската лира, Уйрото…. са слуги на хазарската мафия избиваща православни.

      • Именно!
        Уницеф, муницеф- всички нпо са сорос@иди!
        Жените- никога не се подлъгвайте да се обръщате към “Закрила на децата”, или каквото и да било- ще ви вземат децата! Всичките са сорос@идни функции- целящи изтребление на българите и децата !

      • Споко, белите каски (башибозука на сорос) и Хелзенския комитет ще ни пазят, а Осрайна ще ни изхрани с ваксинирани храни, докато децата ни нагъват червеи, хлебарки, пучи въшки …… и се сменят пола.
        –––––
        Да ти кажа честно, тези дето не са се усетили все още какво се случва, не заслужават да се наричат дори хора.

  3. А Си за разлика от него няма в никакъв случай да допусне безпрепятствено оръжията да достигнат в Тайван, както и разни ,, лидерчета“ да се разхождат до Тайван и обратно. Макар засега по-слабо стоящи във военно отношение, засега Китай изостава в ракетната отбрана и по – точно в ранното предупреждение за изстреляни ракети, има по-далновидно ръководство.

    • Абе и аз имам забележки към руското ръководство, ама чак предател……..
      Пък и не виждам къФ си ти да съдиш чужди лидери?
      Оценки има право да му дава само собствения народ.
      Сосроидните мантрички, да налагаме мнения над чужди народи не е признак на здрав разум.

      • Най-лесното и аз ти лепна една обида, мога и много по-люта, но за разлика от теб ще се въздържа, защото има кармичен божий закон. След като си направи анализ на фактите всеки може да има мнение. Историята ще докаже какъв е. За Горбачов и Елцин вече се произнесе. Ако не е предател е некадърник. Не може да притежаваш циркони, които поради скоростта си са мини ядрена бомба, да пазиш фашисткото ръководство и да допускаш почти всички оръжия до фронта. Поради тези причини досега има 750 000 убити украинци, около 130 000 руснаци и около 25 000 цивилни. Данните са официални от западни източници.

      • Къде е обидата?
        И от къде ми знаеш възможностите и какво ще последва?
        ––––––––-
        И аз знам с какво оръжие разполага и с колко години е пред краварските железарии. Писал съм го това и съм се чудил, що аджеба не ги запука. Но стадното мислене, че Путин е някакъв си император, който командва всички нещо не ми се вързва.
        Първо научи колко силни групи има в Русия, които искат съвсем различни неща и тогава хвърляй вината на човека, който ги помирява.
        Следя процесите от години там и мога да упрекна Путин в много неща, пък и съм писал доста против него, но предателството не е сред тях.
        Имай си мнение не ми пречи, просто не представяй желаното за действително, щото това в Африка се нарича шаманство, пък ние сме православни и не вярваме много в подобни негърски мераци.

  4. Вижте каква пародия е филмът за буквите, където се извращава българската история и героични царе, както и Боян-Мага се пародират. Не гледайте този извратен боклук. Вижте оценката на филма от проф. Дамян Поптодоров и Христо Нанев – https://www.youtube.com/watch?v=7Vflhk93-10

  5. Въпреки, че е хубаво да изгледате цялото видео от ю-туб адреса, посочен по-горе, ако нямате време гледайте 5 минути от 51-вата минута.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *