Пошло! Ива Екимова се появи на екран по гащи

Ива задникаааИва Екимова съвсем се е разгонила, коментираха зрители, когато я видяха в какъв вид се появи в ефир в домсъвата на Биг Брадър.

Пиарката изглежда си беше забравила полата или част от нея, защото се вихреше на сцената направо по чорапогащи. Тя придърпваше горницата си уж да покрие дупето си, но не беше останало много за покриване. Все пак, за да не настине, тя си беше сложила ботуши до над коленете, но оттам нататък беше по прозрачни чорапи, които едва прикриваха „най-милото“ й.

На всичкото отгоре беше седнала така, че дали нарочно или без да иска, камерата непрекъснато улавяше идеално оформеното й от фитнеса бедро. Гледката остави дори Евгени Минчев безмълвен, макар че той пускаше от време на време поглед по краката на разголената си колежка и едва се сдържаше  да не изцепи нещо язвително. Все пак Ива е на 40 години, а в такъв вид могат да си позволят да излязат само ученички или дами, които практикуват една от най-древните професии, но дрескодът е абсолютно неприемлив да един университетски преподавател.

Другите коментращи – Албена Вулева и Кали бяха облечени съвсем по правилата, даже Кали си беше позволила да облече дънки. Аз защо ли съм тук, мога да си тръгна, каза в една от паузите певицата, понеже Ива до такава степен се беше развихрила и така силно викаше, че не даваше думата на друг и подразни с децибелите  си дори Евгени.

Аз съм си такава, мисля си, че съм още вътре в Къщата и затова викам, за да ме чуете, оправда се тя, когато Кали я помоли да се иказва малко по-тихо. Явно амбицията на Екимова да изглежда добре и да се прави на вряла и кипяла, използвайки тяло и викане, вместо аргументи надделя и останалите млъкнаха и й дадоха думата да си говори сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zrSSpV5ytd4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *