Потрес! Борисов назначи Корумпирания шеф на КОНПИ за консул във Валенсия!

Корумпираният бивш шеф на Комисията за борба с корупцията Пламен Георгиев е назначен за … консул във Валенсия. След като нашумя с огромната си незаконна тераса и внушително имотно състояние, невъзможни за закупуване със заплатата му на държавен служител, бившият началник на КПОНПИ беше временно отстранен от длъжност, докато подчинените му разнищят какви точно пари и имоти има.

Скоростната проверка, която приключи за има- няма месец и половина (стандартният срок е 6 месеца- б.а.), напълно оневини Георгиев. А като награда за вярната му служба, вчера правителството на Бойко Борисов официално го назначи за консул във Валенсия (Испания). Защото… такива са правилата на омертата в мафията ГЕРБ- крадеш докато можеш и внимаваш да не те пипнат. А когато те хванат – поемаш всичката политическа отговорност на света, подаваш си оставката и криеш с цената на живота си крадливите си ментори… и най-вече Борисов, като при умрелите- или добро, или нищо. Спазиш ли тия условия- премиерът те преназначава, а често ти дава и по-тлъст кокал от предишния.

Skandalno.net припомня: Малко преди самият Пламен Георгиев да лъсне в „АпартаментГейт“, управляваната от него Комисия за борба с корупцията проверяваше Цветан Цветанов, Цецка Цачева, и още няколко мастити гербаджии, които изгърмяха първи в мащабната имотна афера. Но в разгара на скандала стана ясно, че и самият Георгиев притежава имоти, за които не може да докаже с какви пари е купил. Така се стигна до изключително куриозна ситуация, при която шефът на КОНПИ трябваше да проверява политици, които са също толкова необяснимо забогатели, колкото и самият той. Подобно безобразие може да се случи само в държавата Абсурдистан с главен атаман- Бойко Борисов.

И още малко история: В имотната си декларация, където се мъдреха десетина имота, корумпираният храненик на ГЕРБ Пламен Георгиев беше пропуснал да отбележи тераса от 186 кв.м – част от апартамента му в квартал „Гео Милев“. А въпросната тераса се оказа обзаведена с турбо сауна, барбекю, зимна градина и още куп луксозни глезотии. Първоначално Георгиев отрече терасата да е негова и най-нагло излъга, че е обща и се ползва от всички съседи в блока-кооперация. И това, въпреки, че единственият достъп до покрива-тераса е през неговия апартамент. Но името му като едноличен собственик лъсна в документи, от които стана ясно, че я е ипотекирал, за да получи банков кредит.

Също така, стана ясно, че между реалното имотно състояние и данъчната декларация на Пламен Георгиев, има несъответствие в размер на… 250 хил. лева. Които корумпираният гербаджийски администратор явно е забравил да обяви. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Гадно е да гледаш, как се ПРЕЯЖДА с власт, противно е да си свидетел на БЕЗСИЛИЕТО на правораздаватепната ни система, която не може такива ОТЛИЧНИЦИ да ги постави на мястото. Най-малкото за назидание и като опит да се разграничи управляващата върхушка от такива „високообразовани специалисти с Голяма експертиза и опит в ръководството на държавни структури с контролни функции“. Потресаваща ситуация и много лош пример за младите. С такива случаи и лоши примери, бавно и успешно ги „разлагаме и деморализираме“. Ако това са остриетата на „Банка кадри на управляващите“ – лошо ни се пише, не на тях, а на нас. Гадно ми е, но не виждам реалистичен изход от ситуацията, само хаотично и нерезултатно бръщолевене от т.н. опозиция. Мир на праха и!

  2. Защо консулът във Валенсия е толкова важен, та се налага, вместо на съд както е по закон и на данъчна ревизия бившият вече шеф на КОНПИ – спортният журналист Пламен Георгиев, да замине там ? Къщата на борисоф в Барселона е в района на консулство Валенсия.Там имат къщи много видни българи – политици, олигарси, мафиоти. В това число дори и семейството на Кирил Домусчиев. Евродепутатката Елена Йончева вече е събрала немалко информация по имотни казуси в консулския район и изчаква официалното назначаване на Лаура Кьовеши, за да започне сериозно европейско разследване по темата.

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВЕЛИКАТА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБЕ ЕЛЕНА

  4. великолепната седморка …. свърши работата на всички селски дебили! Аз давам 20лв за да наемем хора да му платят… няма друг начин. тоя закон го не лови, но е смъртен. някой друг да се включи?

  5. великолепната седморка …. свърши работата на всички селски дебили! Аз давам 20лв за да наемем хора да му платят… няма друг начин. тоя закон го не лови, но е смъртен. някой друг да се включи?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *