Полк. Николай Марков: Петков и Василев са луксозни посредници в Американска Схема за Източване! Ще ни грабят с 50 млрд. годишно!

Вие наистина ли повярвахте, че преговорите за съставяне на управленска коалиция се водят наистина открито, по разните му политически централи и в парламента? Няма такова нещо.

Първо – участниците в тези истински „преговори“ не са депутати, нито партийци. Едни се договарят, други изпълняват.

Второ – Петков и Василев са луксозни посредници в американски олигархични схеми, но не и друго. Те нямат думата, а само изпълняват нареждания – задокеански.

Трето – Радев е държавен гарант пред американците за здрав тукашен властови брак между взаимно изключващи се партньори. Затова ще участва със собствени министри в „коалиционото правителство“. Въпреки, че на практика няма такова. А ако все пак ви се струва, че има… то е декор.

АВТОРЪТ: ПОЛК. НИКОЛАЙ МАРКОВ

Четвърто – Проведените наскоро избори не бяха оспорени от нито една партия, въпреки че бяха напълно фалшифицирани в полза на Херо. Разбрахте ли сега защо никой няма забележки по държавния преврат. Превратът не беше срещу Борисов, който трябваше да си отиде, че и в затвора да влезе. Превратът е срещу българския суверенитет. И в този ред на мисли моделът „Радев“ се оказа още по-голямо зло и от модела „Борисов“.

Пето – Става въпрос за грабеж на над 50 милиарда годишно по различни пътища и схеми. В тази завера освен САЩ, участват и още няколко водещи западни държави, които също имат колосални проблеми със своите икономики. Зная, че виждате само светлите пари в България, но има и много други за крадене.

Но най-важното е каква рола са ни предвидили на нас, българите, западните господари на Колонията: Поканили са ни на вечеря, но още не ни казват, че вечерята сме ние. Skandalno.net

Полк. Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ОВЧИ РОБСКИ НАРОДЕ ДА ГРАБНЕШ СОПИТЕ И ДА ИЗЛЕЗЕШ ПО ПЛОЩАДИТЕ ВЕЧЕ СИ ВТОРА УКРАЙНА ИЗЛЕЗ ИЛИ УМРИ

  2. Само мъдрите виждат бъдещето и успяват да отгатнат сложните политически капани, когато всички останали ги видят, капанът вече е щракнал и плъховете отиват на бунището. Когато генералът на една войска се окаже предател,подготовката и храбростта на войската няма никаква стойност.

  3. Аз вчера писах на друг сайт, че около десетина години след 10 ноември 1989 хората се усетиха, че са измамени, че много изгубихме, а почти нищо не спечелихме, че колкото и да не сме живели добре при социализма, това, което получихме е много по-лошо и започнаха да съжаляват за Тодор Живков. В този смисъл, макар да нямам грам симпатии към ГЕРБ и Боко, смятам, че този път хората много по-бързо ще започнат да съжаляват за него и да го търсят, защото колкото и зле да беше при него, това което тези синковци ни готвят е в пъти по-зле.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *