Изтеглят от пазара електрическите коли, които Кирил Петков докара у нас

Малките електрически автомобили „E.Go“ имат огромен проблем и трябва да изтеглят от пазара произведените от тях коли в периода юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица дефекти в колите, които ги правят изключително опасни на пътя, пише немското издание automobilwoche.de.

Припомняме, че докато беше служебен министър на икономиката Кирил Петков подписа инвестиционен проект с E.Go да произвеждат електрическите си автомобили у нас. Кирил петков обяви, че с идването им в България у нас се поставя едно ново начало на инвестициите.

Оказва се, че компанията ще си има по-големи проблеми от това да строи завод у нас. Според немското издание кабелите на ръчната спирачка трябва да бъдат подменени, трябва да се смени фиксацията на предния капак, а също и трябва да се сменят въздушните възглавници в купето.

Засегнатите превозни средства очевидно крият риск за живота и здравето на техните шофьори. Освен това предният капак може да се вдигне сам по време на шофиране и въздушната възглавница на пътника може да се отвори без нужда при по-високи температури.

От изданието припомят, че след фалита си през 2020 година E.Go са стартирали отново бизнеса си с нов капитал след повече от година прекъсване на производството. Мажоритарен акционер сега е Nd Industrial Investments B.V., част от международната компания за частен капитал Nd Group B.V.

КОМЕНТАРЪТ:

Само можем да предполагаме какви още „чудесии“ ни чакат с тия харвардски измамници!? В продължение на двата си месеца като служебен икономически министър канадският лъжец Кирчо не спря да ломоти по медиите и да се бие в гърдите какъв иновативен и читав инвеститор е привлякъл в лицето на компанията „E.Go“. Даже им подари 34 милиона евро държавна пара под формата на държавна субсидия. Балоните започват да се пукат, дами и господа! А вие продължавайте да ръкопляскате на тези международни неолиберални бандити. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Е, че вие какво сте очаквали, изпечен мошеник да ви доведе читава компания ли.Блажени са наивните. А останалите ще патим покрай тях.

  2. И ТОЗИ ЛЪЖЕЦ ЗАЕДНО С ЛЬОТЧИКА АГЕНТ НА ЦРУ И ХЕРО МУСТАФА ЩЕ УПРАВЛЯВАТ АМЕРИКАНСКАТА КОЛОНИЯ БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ГРЪМНЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *