Полк. Николай Марков: МОЯТА ВОЙНА ЗАПОЧВА! След 11 години Мутро-Мафиотска Власт, България е на прага на Апокалипсис!

Ще го кажа директно – България е колония, затова властта в нея се дава единствено и само на силно зависими престъпници. Зависими от американския департамент и ЦРУ. Затова у нас няма и автентична силна опозиция. Няма условия нито да се формира, нито да вземе властта.

Мутро-мафиотската колониална диктатура няма как да бъде свалена с меките средства и архаични методики, с които в момента се опитваме да го правим. Необходими са други, много по-радикални средства.

ПОЛК. НИКОЛАЙ МАРКОВ

Най-голямото страдание, което ми причинява престъпната власт на Банкянския Сатрап, нещото, което лично мен може да ме докара до най- крайни действия е скритото и явно унищожение на българските природа и подземни и надземни ресурси. Разполагам с достоверна информация за поголовна, тотална сеч на вековни гори в цялата страна, граничеща с унищожение след ядрена война. Българските гори изчезват пред очите ни, планините ни се превръщат в пустини. Последствията ги знаете – суша, завинаги изчезват животински видове и останалото биологично разнообразие. Влизаме в безводна катастрофа, невиждана в хилядолетната ни история, много ценни билки се унищожават безвъзвратно, диворастящите гъби които са безценен природен дар са пред заличаване. Вековните дъбови и букови гори с уникални видове в тях няма да се възстановят дори след 200-300 години.

За 11 години разюздана власт, Борисов и престъпната му шайка ГЕРБ докараха България до първите в света места по замърсен въздух от изгаряните токсични отпадъци на цяла Европа, до застрашително дългогодишно безводие и силно замърсени почви, негодни да произвеждат стандартизирана и качествена продукция. България е пред Апокалипсис!

Не София, а България е обявена за крайно мръсна и токсична територия, уважаеми български граждани! Събудете се, защото утре ще е късно.

Какво изобщо можем да правим на подобно място и какъв стандарт на живот можем да постигнем, без преди да започнем всичко отначало с изхабени инструменти, да заличим дори спомена за Хунтата ГЕРБ – тези най-долни и низки национални предатели, които унищожиха родината ни!? Ще става още по-лошо, ако ние продължаваме да сме все така безчуствени. Зная, народе, че си духовно отчаян и демографски обезкървен от престъпната западна шайка и нейните местни колониални администратори – еничари. Но пътят ни е запречен от престъпници и долни печелбари, наричащи себе си бизнесмени и политическите им мекерета, които отдавна са загубили човешкия си образ, личната си чест и дори човешкото си достойнство.

Българи, в момента, в който ви пиша тези редове, изчезва завинаги цяла планина от самородно злато, която е видима, защото се намира над земната повърхност, но това се прави по толкова подмолен и престъпен ред, че самите вие не можете да си представите мащаба на грабежа и чудовищния резултат за самите нас! Страшни са днешните български прозападни еничари – престъпници, облечени в политически, магистратски и биснес одежди – безскруполни, арогантни и цинични твари. Елементарни лицемери, облечени в безсрамие!

България има нужда от нашата защита, господа! Нашата България, не чуждата.

България има нужда от теб, от мен и от всички нас – заедно. Защото без нея и нейната топла пазва, ще ни превърнат в скитници, безделници, маргинали, в ненужни на света отломки. Отломки от една голяма екологична и духовна катастрофа. В третокачествени работници по чужди земи, които се молят на колене за парчето хляб. Никой чужд не уважава и не обича слабите и изпадналите в бедност.  Такива по широкия свят се унижават и прегазват. Такъв е земния закон, въпреки политическите алабализми на колониалните ни господари от Запад за някакви фалшиви евро-атлантически ценности и морал.

Унищожението на България трябва да бъде спряно на живот и смърт. Категорично и без милост!

Приемете тези редове като началото на моята борба с мафията ГЕРБ. Верую, от което няма да мръдна и една стъпка встрани, докато пасмината срещу ми не се разбяга с ужасени писъци. Не ме интересуват никакви евро-либерални политики, измислени глобализации, корумпирани прокурори и съдии, изгубени в себе си алчни лекари, крадливи боклуци, фалшиви крими- олигарси и цялата останала елитна сволоч. Искам България да се върне в Рая, където винаги е била! И завинаги.

И искам това да се случи веднага. Войната започва! Skandalno.net

Полк. Николай Марков, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. ЗА ВСИЧКО СИ ПРАВ И МНОГО ИМА ДА ПОКАЖАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА „ГЕРБ“ – ХАДЖИИСКАТА МАФИЯ, НО ГЕНЕРАЛ ЧОЧОЛУ И КАЗАЛ – „С КРЪВ ДОЙДОХМЕ С КРЪВ ЩЕ СИ ОТИДЕМ“ …………….. А МАКЕДОНЦИТЕ НИ СЕ СМЕЯТ ЗА РЕВОЛЮЦИЯТА –––– ОРЪЖИЕ ИМА НО ГО ДАВАТ С ПАРИ И СО ДУПЕ ! –––––– КОЙ И КАК ЩЕ ТРЪГНЕ ДА СВАЛЯ ХОРАТА С ОРЪЖИЕ, СЛЕД КАТО ПРЕЗИДЕНТА НЕ ПОЖЕЛАВА ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТОВА ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО !––––- ТОЙ Е С ВЛАСТ !

    А, АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙНИЦИ ИМАТ ЗАДАЧА ДА ПАЗЯТ БАЗИТЕ СИ И УПРАВНИЦИТЕ !

    ПРИ ЕДНО НОВА КОНСТИТУЦИЯ И РЕШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НЯМА ДА ИМА ВОЕННИ БАЗИ И ЧУЖДИ ВОЙНИЦИ ДА НИ УБИВАТ !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА И ВЕДНАГА ДА НАПИШЕМ КОЛЕДНАТА СВОБОДА

    • Какво чакаш?!?!
      Грабвай кухненският сатър и нападай!
      Дай личен пример!

      • Радостно е чеима такива непреклонни българи-генът ни ,не се е загубил !
        Бог с вас !

  3. Отдавна е време, Марков, да покажете, че в България има мъже. Ако не можеш да защитиш нещо, независимо дали това е земята ти, жена ти, семейството ти, то не е твое. По-силния ще ти го вземе и правилно. На слабаците не им се полага нито земя, нито Родина, нито семейство.

    • Предният път, когато го написахте, не ви опонирах, защото в основата си е вярно, но не съвсем. Бягството е също средство за защита, но тогава човекът се лишава до някаква степен от идентичност. Така са правили и правят много наши сънародници и в миналото и сега. Героично е да се изправиш с нож и брадва, срещу многочислен враг и да умреш като на филм, но е глупаво. В тактиката съществува понятието стратегическо отстъпление на по-добър рубеж. Земята стои на едно място, нея никога не можеш да я вземеш, с все къщите, вещите, дърветата и всичко, което човек създава „за винаги“, което предполага, че можеш да си я върнеш при определени обстоятелства, ако си жив.
      В горещото обръщение на господин Марков, виждам заявка за политическо бъдеще, но въпреки това „полковник“ не очаквам да събира армии. Въстанията не се правят по медиите или ако се обявят, веднага следват бойни действия. Не съм чул, някой да е катастрофирал скоропостижно с джип…
      На всички е ясно, че тази пионка на много господари трябва да си отиде, но аз лично се притеснявам, че не типажът, а само персоната ще се смени. Кандидатите са такива. Песимистично, но това е реалността.

  4. Смърт или Свобода това е зъветът от прадедите ни народа трябва да грабва пушките до там стигна не се търпи тази гнила мафия

  5. браво марков,поклон и респект…тоя народ докато не вземе в ръце собствената си съдба и си избере водачи,а се остави отвън европейци и пр.негодяи да му решават съдбата-тук оправия няма да има..в шах и мат сме-нямаме изход-единствения ни спасителен изход е да чакаме разпада на ес около 2024-2025г за да се измъкнем от кошарата в която като овце ни натикаха..до тогава ще бъдем оглозгани до кокал от брюксел и изплюти-така както кучето плюе кокала,като го оглозга…след идващия разпад,бг ще търси външна военна помощ-всички тези които са останали на територията,но ще са малко да я защитят-няма кой да ни помогне,очертават се етнически конфликти с цигани и демографски крах – унгария,полша и румъния-трябва да се държим за тях-заплашва ни ислямска инвазия от юг..слава севрюкова казва,че и сърбите не са ни врагове и ще ни помогнат в критичен момент…още веднъж браво за статията..

  6. Полк. Марков. Напълно съм съгласен с вас, както и с повечето коментатори. Да, тази мафиотска власт по законен път: избори, референдуми, протести, стачки и т.н. няма да си отиде. Чудя се на вас, бивши о.з., защо само говорите, пишете петиции, протестни писма, възвания…Знаете че срещу такъв закоровял престъпник като банкянския има само един начин. История ни дава примери: Спартак, Кастро, Че, Левски, Ботев, Бастилия, Аврора… Вдигнете се, а ние „българските шпиони“русофили ще ви подкрепим.

  7. Не съм против стратегическото отстъпление, но 11 г. стратегическо отстъпление стигат. Да, армия не могат да съберат, но с техните професионални умения могат много неща да направят тихомълком. А ние не сме глупави и ще разберем защо се случват случайните случки. И всеки на своето място и според силите си трябва да може да защити собствената си чест и достойнство, а ако е мъж и тази на близките си.

  8. На 68 години съм. След месец почвам 69, но съм в добра форма и съм готов. Но кажете как, с кого и за какво. Не тези мафиози, а и всички други властвали от 31 години, дали са наложили мораториум на изсичане гори, бандитски концесии, външни корпорации изнасящи парите на България. И тези, същите, „партии“, едни и същи, сменили господарите си, пак са на редичката. Справяне с най-злия сатрап е първа точка. А след това ?? Вие Г-н Марков сте най-наясно, че и ново предложените лимонки и пехотни мини, са пак същите от сорта. От къде да се започне и с крайна цел каква ??

  9. Това 100% не е речника на Николай Марков,докажете го,защото това не е речника на Николай Марков със сигурност.

  10. Такива неща Николай Марков не е говорил,това не е неговия речник!

  11. Само с оплакване и неодобрение на състоянието, без някакво КОНКРЕТНО ПЛАН предложение за действие прилича повече на раздумка или по-лошо УЛОВКА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *