Поли Генова се класира за финала на „Евровизия“! Нашенката Взриви Публиката!

Поли2Песента на Поли Генова „Ако любовта беше престъпление“ успя да се пребори със огромната конкуренция и се класира сред 10-те най-добри, които отиват на финала на „Евровизия“.

Нашето момиче спечели публиката и я вдигна та крака с нестандартната си визия, широката усмивка, непринуденото държание на сцената и звънкия си глас.

Генова буквално направи фурор в Стокхолм снощи, като пя  на втория полуфинал. Всичко в изпълнението й беше изпипано – от облеклото до танца. Тя с лекота преминаваше от английски на български, владееше сцената, ефектите бяха добре премерени и на място, а когато цялата засвети, залата гръмна от аплодисменти.

Както винаги се намериха и критикари. По стар български обичай в социалната мрежа разкритикуваха изпълнението й, не го харесаха, обявиха я за некадърна и дори я квалифицираха като срам за България.

Цяла Европа обаче ръкопляска! Според предварителни проучвания Поли е на трето място сред състезателите. Само у нас обаче хейтъри пишат, че песента не била подходяща, а Поли не можела да пее.

„Ако всички нашенци в чужбина, които се натискат да гласуват за изборите, пуснат вместо това по един СМС. Поли може и да спечели. За жалост всички голям го вадят, но само по форумите“, пише ядосан фен на певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OeZhebdch2M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *