Поли Генова и Графа се сбиха на сцената заради таланти. Поли остана без обувка! Виж тук:

Истинско шоу с елементи на екшън се разигра още на старта на „Гласът на Българи“.

Най-опитните и напористи членове на журито – Графа и Поли Генова, които не за пръв път отсяват таланти, буквално стигнаха до бой, заради желанието си да привлекат в своя отбор първия дует, който се появи в кастингите на тъмно. Младите изпълнителни Димитър и Христо изпяха брилянтно песента си и докато се радваха, че всички съдии са обърнали столовете си и са вперили очи в сцената в знак на одобрение, внезапно в журито избухна луд скандал кой да работи в бъдеще с тях. Аз ще ви направя известни – крещеше Глория. И аз мога да ви направя известни – плахо се обади Иван Лечев, който за сефте влиза в подобно предаване и все още не е станал нахален и безпардонен като останалите си колеги.  „Тези момчета са мои!“ – развика се Поли Генова и се метна на сцената да си ги вземе. Графа я последва в як спринт, а Поли се спъна и почти се пльосна на сцената, миг преди да стигне до избраниците си. Докато мъжете я изправяха на крака, тя успя да изгуби едната си обувка,

Графът се направи на кавалер и подаде обувката на колежката си, но в това време тя се събу боса и започна да го млати по гърба с другата. Като дори му нанесе няколко ритника с босо краче по меките части.

Талантливите музиканти си глътнаха езиците от ужас пред разиграващата се пред очите им сцена. Макар, че Графа пръв натисна бутона и се обърна, дуетът сериозно се изплаши дали и подготовката им за състезанието после няма да премине в скубане на коси и размяна на ритници. Затова си избраха за ментор кроткия Иван Лечев, който през цялото време си стоеше на мястото и не участваше в боя.

Всъщност целият епизод показваше не толкова участниците, колкото журито, което искаше да блесне и да се докаже на зрителите. Четиримата ментори се катереха по столовете, надвикваха се сякаш се намираха на избор на прясна стока на пазара, а не на кастинг за млади таланти.

Ако не друго, талантите тази година са добри и пеят великолепно, въпреки буйствата на необузданото жури.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *