Любовен триъгълник тресе Йоана Буковска и Мариана Попова! Виж тук:

Любовта между певицата Мариана Попова и Веселин Плачков не вбесила само съпруга й Ханес, а раздразнила силно и Йоана Буковска.

Фаталната актриса, която играе все отрицателни роли, които междувпрочем доста й отиват, и колегата й, прочул се с превъплъщението си в Левски, имали тайна връзка  близо две години. Толкова тайна, че даже колегите им не разбрали за нея. Бракът на Буковска с бизнесмена Иван Давидов и раждането на близнаците, не й попречили да завърти главата на женения Веселин.

Красивият артист се влюбил безпаметно и буквално бил обсебен от Буковска. Любовта така го заслепила, че забравил всички условности. Почти не се прибирал вкъщи, лъжел жена си… и в изблик на откровение й казал, че иска развод. Плачков започнал всяка нощ да дави любовната си мъка в чашката, докато лйбовницата му Йоана се прибирала при мъжа си и близнаците и играела ролята на примерна съпруга.  Тя си играеше с него като котка с мишка, лъжеше го, че ще бъдат заедно, а всъщност нямаше намерение да се раздели с комфортния живот с богатия си мъж и така да травмира и близнаците си, към които е неистово привързана, разкриват негови приятели.

В най-тежкия момент от любовното си разочарование Плачков обаче срещнал спасението в лицето на певицата Мариана Попова. Тя също била в неговото положение и страдала заради изневерите на Ханес. Двамата открили, че са с еднакви съдби и започнали да се срещат и утешават взаимно.

От дума на дума приятелството им преминало в любов и на принципа „клин клин избива“ се влюбили един в друг и започнали бурна връзка.

Двамата не можели един без друг, а наскоро Мариана дори пусна първата тяхна обща снимка.

Това пък станало повод Йоана да награби бившия си по телефона и да му поиска сметка защо й изневерява. И то при положение, че с месеци не се били виждали. Тя все отлагала сглядите по повод, че има много работа с децата и снимките в сериала „Откраднат живот“.

Плачков обаче този път се държал мъжки и заявил, че вече има друга. Тогава Буковска звъннала направо на Мариана Попова. Но си намерила майстора! Устатата певица с няколко змийски реплики я поставила на мястото й. И така я унижила, че си спечелила в нейно лице врагиня до живот.

Какво точно са си крещели двете дами, не е ясно. Но Попова все пак свалила снимката с Веско от профила си, защото знаела, че Йоана е много отмъстителна и предпочела да не я дразни допълнително, твърдят близки на Марианчето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *