Любо Нейков чукна 150 кила. Комикът се изплаши за здравето си! Виж тук:

Любо Нейков продължава да трупа килограми върху снагата си и свръхтеглото му вече сериозно застрашава здравето му.

Комикът пълнее сякаш от въздуха, въпреки че лекари му изготвят диети и скъпоплатените програми. а той пък ги спазва до последното листо маруля. От близо година време Нейков тотално е отсвирил баничките и бозата сутрин, огромните порции на обяд в ресторантите и любимото си барбекю с червено вино вечер.

И въпреки че в менюто му има само полезни храни и салати, той продължава да трупа килограми. Според лекарите, причината се крие в стреса, на който той ежедневно е подложен, както и на гена на фамилията му. Да не забравяме, че брат му също беше доста пълен и си отиде на 46 години от инфаркт, който го покоси внезапно.

Тогава Любо се изплаши и дори поотслабна малко, но после го удари пак през просото. Сега кантарът е залепнал на 150 килограма и ако продължи да трупа телеса, скоро Нейков няма да може и да се движи нормално, смятат колегите му и твърдят, че за всичко са виновни стресът и нездравословният начин на живот на комика.

От фирмата издават, че служебните ангажименти на Нейков започват от ранни зори, а репетициите за предаването му и доста  изтощителните снимки за сериала „Столичани в повече“ продължават до късно вечер. Той се връщал уморен и от преумора не можел да заспи. Пред колегите си признал, че за  денонощие му се събират  по 4-5 часа сън и то накъсан, често изпълнен с внезапни пробуждания. Тогава забравял за диетите и хапвал нещо, за да се успокои.

На всичкото отгоре от известно време Любо е на нож със съдружника си Евтим Милошев. Двамата били в лоши отношения и пред раздяла заради проблеми в работата. Докато самостоятелния проект на Милошев – сериалът „Откраднат живот“ жънел успехи и носи много приходи, а сега е на път да бъде купен и от френска телевизия „Комиците” и „Столичани в повече” на Любо Нейков изобщо не вървят надобре и не носят приходи на фирмата. Ако остане сам, Любо ще е пред фалит и това го стресирало още повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *