Плевнелиев: Балотажът е геополитически, ако Путин вземе София, ще вземе и България (С ВИДЕО)

Ако ГЕРБ бутнат правителството, ще допуснат огромна историческа и стратегическа за тях грешка. Така те ще дадат път на Румен Радев и у нашите евроатлантически партньори ще възникнат големи съмнения, че Борисов сътрудничи на Радев.

Това коментира президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев по Нова тв (известна у нас и като телевизията на ЦРУ). По думите му кабинетът ще остане до 2026 година, когато предстои голямата битка за бъдещето на страната ни. Тогава приключва мандатът на сегашния президент Румен Радев, който вероятно ще основе собствена партия с амбицията да стане министър-председател, обясни той. 

Плевнелиев призова всички да гласуват на балотажа в неделя.

За мен няма спор, че трябва да се застане на страната на Европа и срещу Азия, срещу Русия“, допълни той.

„Вижте само кой е зад Ваня Григорова – комунисти, социалисти, един човек с орден от Путин, който отгоре на всичко е разследван като опасност за националната сигурност“, мотивира се Плевнелиев. 

Според него изборът в неделя е преди всичко геополитически. Ако Путин вземе София, вероятно ще вземе и България, каза още президентът Плевнелиев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ЕТО КАКВО ОЩЕ КАЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ:

България не бива да допуска тази историческа грешка, която допусна в края на Втората световна война, когато на едни салфетки се рисуваше кой накъде ще ходи и нас Червената армия ни пороби и ни инсталира комунистическия режим с 45 години последствия. Сега е същото, пренарежда се световният ред и ние трябва да се борим за нашата интеграция в демократичния запад”, настоя президентът 2012-2017 г.

Изборът е между Силициевата долина и „Мини Марица” – така той коментира битката за София на предстоящия балотаж, като подчерта, че лично той избира Силициевата долина.

Апелът ми към всички в ГЕРБ е наистина да разберат, че този избор е изключително важен. Избираме между Европа и Азия, между Европа и Русия. Нека да погледнат кой стои зад кандидатурата на Ваня Григорова – комунисти, националпопулисти, социалисти, с които ГЕРБ са се заклели никога нищо да не правят заедно. Като капак на всичко зад нея стоят и русофилите, които са управлявани от човек, който не само е награждаван от Путин, но е и разследван за държавна измяна”, подчерта Плевнелиев, вероятно имайки предвид Николай Малинов, и добави: „Госпожа Григорова по никакъв начин и никога не се е дистанцирала от тези хора, които я подкрепят. Тук няма място хората от ГЕРБ да се чудят кого да подкрепят”.

За да не допуснем Путин да превземе нашата столица и оттам някой ден и цяла България да падне. Разговорът е преди всичко геополитически. Моментът е решаващ, защото изборът, който прави София, ще направи и България„, подчерта той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Мръсно продажно копеленце!
    На всички престъпници Путин им е виновен!
    Причината за незавидното положение на Родината ни е само и единствено в три посолства! Посолствата на САЩ,Великобритания и Германия! Това е истината! Докато не ги натирим със сила завинаги от нашите земи, няма да има и спокойствие.
    Призовавам Президента на РБ да въведе военно положение!

    • ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НАШИЯТ
      ИЛИ ПО ТОЧНО НАЗНАЧЕН ОТ ПОСОЛСТВО ПРЕЗИДЕНТ
      ИМАШЕ ОСНОВАНИЕ ВЕЧЕ 3 ТРИ ПЪТИ ДА ГО ВЪВЕДЕ.
      ВМЕСТО ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК ПОКАЗА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СРЕДЕН ПРЪС.

  2. Дьщеря от брака си с рускинята има Пешо джамаджаната и по нареждане на Горбачов свали Т. Живков, докато комсомолският секретар Плевналиев обичаше Съветския съюз. Това което знаят двама знаят всички

  3. Плюмчо плевнелиев, мислиш ли,че някой може да те вземе на сериозно. Като „президент“ ти беше отчайващ мухльо и нанесе достатъчно щети на България.
    Сега изхвърлен от всякъде целуваш американо – еврейски анални отверстия с идеята пак да се добереш до кокала на властта. Само че, колкото и да са приятни целувкитв ти на твоите господари от посолстваТА за тях ТИ СИ БИТА КАРТА и напълно безперспективен
    Разкарай се от екраните ни, нещастен смотаняк!

  4. дърто педалче ,плюнка и предател на национални интереси, използван памперс на американците

    • Използван памперс на американците – по-точно определение за плювню едва ли може да се намери.

  5. Това недоразумение на природата , тъп олигофрен се чуди още колко да се наведе та да го харесат.Много ми е интересно след няколко години а то наближава разпада на НАТО и ЕС тези идиоти , които толкова плюят Русия накъде ще бягат и на кого ще се кланят? А ние народа защо позволяваме тези долни продажни идиоти да ни висят като меч над главите да ни потискат и да се гаврят с нас.

  6. Изобщо не му четох умствените дри/сни на това мекотело. Само ми е чудно кой още му дава думата и го кани където и да било.

  7. Тоя такава реклама направи на Ваня, че чак се зачудих дали има “конспирация”.
    Сполай, чехлю!
    От твоята уста- в Божиите уши.

  8. Тоя е голям тъпанар, няма ли кой да спре това копеле?! Вечно на екрана, скрий се, бе ненормалник! Путин щял да ни окупира – де такова щастие, бе копеле недно! Предпочитам Путин пред сащ, които сринаха при бомбандировки София и убиха много хора, знаеш ли бе тъпко?!

  9. Този някой счита ли го за някакъв фактор в българската политика ,та постоянно трябва да ни го завират в очите? Той е нищожество!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *