Дъглас Макгрегър: Довчерашният герой Зеленски, днес е презрян от всички

Само допреди няколко месеца украинският президент Володимир Зеленски бе героят на Запада. Героят на деня, който ще спаси всички от лошите руснаци.

А днес всички го презират. В западната мейнстрийм преса той вече е обект на насмешки. С него е свършено. И може само да се предполага колко време ще изкара още преди да избяга в някоя от вилите си във Венеция, Маями или някъде другаде.

Това коментира във видео интервю бившият първи съветник на шефа на Пентагона – полковникът от резерва на американската армия Дъглас Макгрегър. И още:

Кражбите, корупцията, търговията с хора – всички възможни обществени пороци и метастази в Украйна са се развихрили извън всякакъв контрол.

За това предупреждаваха мнозина, когато започна този военен конфликт. И, уверен съм, че сте наясно – оказа се, че много от оръжията, които сме доставили на армията на Украйна, днес са в ръцете на Хамас и Хизбула. А вероятно и в ръцете на разни терористични банди от Азия и Африка до Латинска Америка – формации, в ръцете на които не бихме искали да видим това оръжие.

Мисля, че дойде краят на Украйна. Но ние възнамеряваме да пратим още милиарди долари, за да поддържаме измислицата, че тя е жива, и видимо ще продължим през цялата предизборна кампания. А след изборите от Белият дом просто ще кажат: Ами, това беше, всичко свърши, време е да продължим напред.

Няколко души са ме питали: Когато в Украйна всичко свърши, какво ще правим? И аз винаги съм отговарял: А какво направихме в края на войната във Виетнам? Напуснахме и сменихме темата. И сега виждаме как Белият дом вече смени темата. Сега тя е Израел, Израел, Израел. А Украйна се превръща в далечен спомен…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Нато не посмя да влезе в Украйна, оттам не се връщат, и ни се размина. Но Газа ги влече, бременнските муциканти са на терен, и Нато ще придава легитимност на избиването на друг излишен народ, Паленстиния. Щият дебела униформа на Борисов, с памперс

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *