Ген. Шивиков: Ваня е София и София е Ваня! Аз заставам редом до нея! Да я подкрепим в неделя!

Позиция на ген. Димитър Шивиков в подкрепа на кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София

В много телевизии има кратки новинарски послания от рубриката – „без коментар“, но не мога да подмина коментара на Атанас Атанасов днес по bTV.

Лидерите на ПП и ДБ са изпаднали в ступор от предстоящата победа на Ваня Григорова над Васил Терзиев, кандидатът на ДС (добрите сили). Според Атанасов в цяла България евроатлантиците в местната власт са под 400 индивида и той бил адски разочарован от този факт.

И така, опорките, че Ваня е Троянският кон на задкулисието, путинистка, че ще ни изкарва от ЕС и НАТО са за успокоение на жалките душички на умнокрасивите и за сплотяване на рехавите им вече поопърпани редици.

Зад Ваня стоят партии и движения, в които членуват или са симпатизанти милиони българи и които не се срамуват и не крият миналото си. Това са личности, отстояващи и защитаващи националните интереси. Ваня със своята биография и професионална кариера е в пъти по – подготвена и с лекота ще се справи, като кмет на София.

Тя намира широка и всенародна подкрепа в лицето на обикновените столичани, които са мнозинството, защото тя е част от тези хора. По върховете на бутиковите евроатлантически партии са одиозни фигури, които са си занулили биографиите до 10 ноември, които са били партийни апаратчици, които са били и в момента са доносници, които са се отрекли от родителите си т. е. политическа смрадлива утайка, изскочила на повърхността с подкрепата на ПосолствоТО, което я е подбрало с конкурс по продажничество и я е назначило за каймак на обществото.

Ваня е София и София е Ваня!

Аз заставам редом до Ваня Григорова и вярвам в нея, както и че победата й ще бъде за нас! Да я подкрепим в неделя, за да имаме кмета на народа, а не на сектата! 86 винаги е по – голямо от 85.

Генерал Димитър Шивиков

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ваня не е София и София не е Ваня- но ще я подкрепим!
    Отново ще гласувам за нея! Познатите ми хора- също.
    Чудя се откъде идват гласовете на ония, при положение, че не познавам нито един “парапитек”, който е гласувал за просто п@дофилите.

  2. Аз също съм пас! Отдавна се убедих, че всеки който е допуснат до публичното пространство предварително е дал гаранции, че ще върши това което му се нарежда. В противен случай няма дори името му да се чуе! Това е. Отказах категорично с писмо до Президента, че не желая да гласувам при тази изборна система и отказвам да плащам данъци на изборни фалшификатори. Искам промяна на Конституцията с отпадане на тайният вот! Искам последващ изборите личен контрол на моят глас. Къде се намира и за коя политическа партия се брой за глас! До тогава няма да платя данъци и няма да гласувам! Призовавам всички да се възползват от правото си…..
    Колкото до Генерал Шивиков, бих го призовал към конкретни радикални действия……. Той знае какви…..

  3. Развихри се яка пропаганда- според едни Ваня е “путинист”, според други- “соросоид”.
    Значи нямам какво да губя. Затова ще рискувам.
    При всички положения, ако и двамата кандидати са “соросоиди”- по- добре да действам, вместо като оФца да чакам заколение.
    И да философствам. От дивана.
    Да припомня на диванните- ако на 6 юни не бездействахте от диваните си, докато 2000 бяхме на площада,сега ситуацията щеше да бъде друга.
    Толкоз за пасуващите.
    Аз съм от рискуващите.
    Приятно писане.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *