Пламен Бобоков: Борисов Лъже! Кюлчетата и парите в шкафчето са негови! (С ВИДЕО)

Бойко Борисов е лъжец и манипулатор. Пачките и златните кюлчета в шкафчето му са негови, придобити от рушвети и рекет над бизнесмени. Това обяви в интервю за „120 минути“ по Би Ти Ви бизнесменът Пламен Бобоков. Той се появи за първи път в едно студио с брат си Атанас Бобоков, след като последният бе освободен от Следствения арест срещу рекордната парична гаранция от 2 млн. лв. Двамата братя са обвиняеми по разследване на специализираната прокуратура за внос на опасни отпадъци. На въпрос за какво лъже премиера, Бобоков даде пример с вчерашното интервюто на Борисов пред немския вестник ФАЦ. Всичко, което Борисов казва в това интервю е лъжа, включително и, че парите и кюлчетата в нощното му шкафче не са негови, а някой му ги бил сложил, обяви бизнесменът. На последвалия въпрос откъде знае и откъде е сигурен в това, Бобоков каза, че си има свои източници и увери, че съвсем скоро премиерът ще бъде уличен в тази лъжа.

Брат му Атанас Бобоков пък обяви, че прокуратурата е напълно подвластна на ГЕРБ, които са я превърнали в една садистична организация. А в момента Борисов я е впрегнал да измъчва такива като Бобокови. Атанас Бобоков даде пример със своя 6-месечен престой в ареста. Той разказа, че е със сменена колянна става и показа снимка, на която се вижда сегашното й окаяно състояние. И обяви, че подготвя документите за съдебно дело срещу държавата за престоя си в ареста.

Следствения арест е място, в което не пожелавам на някого да престои и 1 ден, камо ли 6 месеца. Условията са ужасяващи. В килията ми нямаше светлина, нито възможност да се движа. Бях в килия със специален режим, трябваше офицер да присъства при отваряне и затваряне на вратата, заяви още той и обяви, че и други големи бизнесмени като семейство Арабаджиеви и Миню Стайков са репресирани по подобен начин.

Според Пламен Бобоков държавата ни се управлява от триумвират – Бойко Борисов, бизнесмена Делян Пеевски и главният прокурор Иван Гешев. Двамата братя са категорични, че Пеевски искал да им вземе бизнеса, а премиерът се прави на режисьор, въпреки че е подизпълнител на Пеевски. Борисов страда от болезнено чувство за страх, тресе го параноя, подозира всеки, заяви Пламен Бобоков. На въпрос откъде знаят и защо твърдят, че Пеевски иска да им вземе бизнеса, бизнесмените отговориха, че имат свои канали за информация.

братя Бобокови

Пламен Бобоков коментира и контактите си с президентското семейство. Категорично в тези електронни устройства, които ГДБОП ми конфискува, не фигурира телефона на президента. Те показаха SMS-съобщението ми от Монровия до Румен Радев, но и в данните на това съобщение се вижда, че е пуснато от телефона на друг човек, не от мой телефон. Ползвах неговия телефон, защото номера на президента беше в неговите контакти. Имал съм комуникация с президента, обясни Пламен Бобоков. Познаваме се от 3 години, от посещението му в Армения, когато аз бях част от придружаващата го официална бизнес делегация. След това сме се виждали няколко пъти, обсъждали сме разни въпроси, но винаги срещите ни са били в официален формат, каза още той и анализира, че вероятно прокуратурата се е сдобила с това съобщение не от неговите устройства, а от телефона на президента, който вероятно е подслушван и контролиран от тях. Пламен Бобоков призна, че си е писал и с президентската съпруга Десислава Радева, но това било само за да си честитят разни празници.

ВИЖ ИНТЕРВЮТО С БРАТЯ БОБОКОВИ ТУК:

Единственият човек, който е проявявал нескрити апетити към бизнеса ни, е Делян Пеевски, но човекът, който е организирал всичко, е Бойко Борисов, заяви Пламен Бобоков.

„Организаторът на цялата интрига, актьор от холивудски мащаб, който 10 години управление с лъжи и манипулации, влизайки от роля в роля – това е Бойко Борисов. А отскоро вече същият се изживява и като режисьор.

Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Видял е, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва“, допълни Пламен Бобоков.

На въпроса как Пеевски възнамерява да сложи ръка върху бизнеса им, Атанас Бобоков отговори:

Много просто. Блокира банковото финансиране. Когато избухне в медиите тази бомба: „Братя Бобокови – организирана престъпна група, „Монбат”, „Приста Ойл”…”. 

Попитан откъде има информация, че Пеевски иска да им вземе бизнеса, Пламен Бобоков отвърна:

„Имаме си канали. Аз нали ви казах, в тази държава всичко се знае. Не можеш в тази 7-милионна държава, вече може би и милионна, да скриеш нещо. Понякога рано, друг път късно, но истините излизат наяве. Няма как да се скрият, и Борисов не може да се скрие. Той ще лежи в затвора и то задълго.

Борисов е болен от тежка параноя, той е изключително страхлив човек, изпитва ужас от това, че някой ден всички нещастия, които е причинил на хората, да му се върнат“.

На въпроса каква е ролята на Борисов бизнеса им да бъде заграбен от Пеевски, Пламен Бобоков отговори:

„Никаква. Аз мисля, че той ни скрои тоя цирк с ареста от параноя. Вероятно си е въобразил, че с брат ми сме участници в заговор срещу властта му. Вижте накъде бута цялата медийна машина около него и ГЕРБ- отправят се внушения – че ние сме приятели с Васил Божков, с Цветан Василев… Божков искал да сваля правителството, там са и Бобокови. Те пък пишат есемес на президента, значи щом се познават, и Радев е замесен… Даже може би Радев е ръководителя на този заговор за отстраняването на Борисов от властта. Вижте го само какви групости е наприказвал вчера пред „Франкфурт алгемайне цайтунг“ – някакви пълни глупости за КГБ, уникални идиотии.

Мисля, че Пеевски само се е възползвал от параноята на Борисов. Той е такъв- хваща момента. Видял е, че Борисов се е филмирал и е тръгнал да ни атакува, и е решил в последния момент да се възползва.

Имайте предвид, че като обсъждаме Борисов, ние говорим за напълно луд човек. Не съм главата му, а не съм и психиатър, за да го разбера. Както казах – там е патология, там трябва да се намесят хора, специалисти, експерти“, завърши Пламен Бобоков. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. КЪДЕ СА ПСИХИАТРИТЕ ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА ЗАЩО НЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАТ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ГЕШЕВ САМО РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС ПРЕДАТЕЛИ

    • Все тая кой го е снимал, троле Тошко. Важното е, че вождът ти е прост, лъжлив, злобен, отмъстителен и крадлив селяндур… вероятно като теб самия, щом го одобравяш и защитаваш. Ха, със здраве!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *